Hae
Colour Outside the Lines

Tukholman Lego Store

Tukholman Lego Store sijaitsee Westfield Mall of Scandinavia-ostoskeskuksessa.

Olemme käyneet ostoskeskuksessa ja Lego Storessa useita kertoja Tukholman matkoillamme. Se on yksi lasten ja Janin lempikauppoja tuossa ostoskeskuksessa. Hinnat ovat ehkä hieman korkeammat kuin Suomessa, mutta liikkeestä saattaa tehdä löytöjä, joita ei muualla tule vastaan.

Tukholman Lego Store

Liike sijaitsee Westfield Mall of Scandinavia-kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Jos saavut paikalle paikallisjunalla, tulet sisään oikeaan kerrokseen ja kävelet vain eteenpäin kauppakeskuksessa. Kun kauppakeskus haarautuu kahteen eri käytävään, jatka matkaa oikeaa käytävää pitkin ja liike tulee hyvin pian vastaan oikealla puolella. Sitä ei voi olla huomaamatta.

Liikkeen takaseinällä on ”irtokarkkiseinä” erilaisia legopalikoita, joita voi ostaa kotiin kilohinnalla. Palikoita kerätään purkkiin, josta maksetaan ensimmäisellä kerralla pantti ja seuraavilla kerroilla omaan purkkiin kerätessä maksetaan pelkkä palikoiden hinta. Jos etsii joitain tiettyjä palikoita, on tämä hyvä tapa kerätä niitä. Viimeksi tarjolla oli esimerkiksi ovia ja ikkunoita sekä söpöjä pyöreitä silmäripsipaloja.

Me on ostettu myös monta kertaa legofiguureita, joita saa itse koota. Tarjolla on lukemattomia erilaisia vaihtoehtoja ja sieltä saa rakennettua vaikka oman perheen niin halutessaan. Viimeksi tarjolle oli tullut myös figuuriosia lyhyemmillä jaloilla eli oli helppo tehdä sekä lapsia että aikuisia.

Tukholman Lego Store tarjoaa uskomattoman määrän inspiraatiota. Henkilökunta on aina ollut meitä kohtaan todella ystävällistä vaikka suurimmalla osalla kerroista olemme vain lasten kanssa käyneet liikkeessä sisällä ostamatta mitään. Kerran he opastivat minua kärsivällisesti jopa kanta-asiakaskortin tekemisessä vaikka se meinasi olla hieman hankalaa, kun netti pätki vähän väliä.

Kanta-asiakaskortti kelpaa muuten myös Legon verkkokauppaan, josta voi löytää harvinaisuuksia, tilata irtopalikoita ja bongata tarjouksia. Sieltä voi usein myös tilata ennakkoon ilmestyviä settejä, jolloin harvinaisimmat saa varmasti kotiin. Kuten Lego Storessa, on palikat hieman kalliimpia verkkokaupassakin, mutta siellä on usein hyviä tarjouksia ja kaupanpäällisiä. Jos ostaa paljon legoja, saattaa myös bonusohjelma tulla silloin hyödylliseksi.

Me ollaan muutaman kerran tilattu Legon verkkokaupasta settejä, joita ei ole muualta löytynyt ja Jani on tilannut myös irtopalikoita, kun hän rakensi Star Wars-legoille telineitä vitriiniin.

Ihan parasta Tukholman Lego Storessa (ja voisin kuvitella tämä olevan käytäntö Legon muissakin liikkeissä) on kuitenkin se, että siellä pääsee leikkimään.

Tottakai lapset väsyy pitkästä shoppailupäivästä ja liikkeessä on rakentelupöydät sekä Duploille että pienille palikoille sekä niille figuureille. Siellä saa rauhassa leikkiä ilman että kukaan tulee häiritsemään. Tai joskus myyjät saattavat tulla leikkimään myös, jos liikkeessä on hiljaista.

Tämänkin takia meidän lapset rakastaa käydä Legon liikkeessä, koska siellä pääsee huilaamaan hetkeksi. Se tekee hyvää sekä villeille lapsille että väsyneille äideille.

Toivottavasti nähdään pian, Tukholman Lego Store ja kaikki ihanat muutkin liikkeet, joita sen läheltä löytyy!

 

Leikitkö sinä Legoilla?

 

LUE MYÖS: 

KUINKA MALL OF SCANDINAVIAAN PÄÄSEE? 

DISNEY STORE TUKHOLMA

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.