Hae
Colour Outside the Lines

Kuusi paikkaa, jonne haluaisin matkustaa just nyt

PARIISI

Ollaan Janin kanssa katsottu Emily in Parisin kaikki kolme kautta yhdessä ja nyt oon alkanut katsoa sarjaa uudelleen alusta itsekseni. Oon käynyt Pariisissa 11 vuotta sitten, kahdesti saman vuoden aikana ja nyt me vihdoin Janin kanssa ollaan lähdössä sinne toukokuussa. Siksi Pariisi pääsee mun listalla ykköseksi.

LONTOO

Olin 15-vuotiaana (eli 21 vuotta sitten!) kielikoulussa Brigtonissa ja me käytiin Lontoossa muutaman kerran visiitillä. Ne oli kuitenkin tosi lyhyitä vierailuja eli periaatteessa Lontoo on vielä kokonaan näkemättä.

Ehkä me seuraavalla kerralla matkataan Janin kanssa sinne. Lontoossa olisi vaikka mitä nähtävää ja aivan varmasti saataisi siellä helposti kulumaan pitkä viikonloppu tai jopa viikko.

DISNEY WORLD, FLORIDA

Floridan Disney World on mun pitkäaikainen haave ja toivon, että päästään sinne joskus matkaamaan. Oon seurannut jo vuosia YouTubesta Disney-vloggaajia ja heidän kauttaan tutustunut paremmin Disney Worldin tarjontaan. Siellä olisi vaikka mitä ihanaa ja matkaan tarvitsisi vähintään kaksi viikkoa, että kaiken ehtisi nähdä.

Ehkä me aloitetaan sitten matkustelu ympäri maailmaa, kun lapset on muuttaneet pois kotoa.

ROOMA

Meillä oli Janin kanssa varattuna Rooman matka jo kerran, mutta se peruuntui, koska alettiin odottaa meidän nuorimmaista enkä olisi voinut enää lentää niin myöhään raskaudessa.

Rooma on siis ehdottomasti meidän molempien listalla. Tykätään museoista ja historiallisista kohteista, joten Roomassa riittäisi meille varmasti nähtävää ja koettavaa.

Me ollaan molemmat myös luettu Da Vinci-koodi, joten Rooma on siinäkin tullut ”tutuksi”. Ja tietty katsottu leffaversio. Mä oon myös katsonut aika monesti Audrey Hepburnin Loma Roomassa.

 

KREIKKA

Kreikka on alkanut kiehtoa enemmän ja enemmän, koska oon katsonut Mamma Mian (ja sen jatko-osan) lukemattomia kertoja. Kreikka vaikuttaa jotenkin niin rentouttavalta paikalta.

Käytiin seitsemän vuotta sitten Kroatiassa esikoisen kanssa ja jotenkin voisin kuvitella, että kreikkalainen tunnelma, ruoka ja arkkitehtuuri on aika samanlaisia. Kreikkaan haluaisin lähteä rentouttavalle lomalle eikä vain katsomaan nähtävyyksiä.

 

LUKSUSRISTEILY

Me mietittiin Janin kanssa pitkään, että lähdettäisiin häämatkalle jollekin luksuristeilylle. Siis sellaiselle, joka risteilee viikon tai kaksi Karibialla tai Välimerellä. Tuollaisella risteilyllä olisi kaikki mitä lomalta voi toivoa; hyvää ruokaa, kivoja nähtävyyksiä, rentoutumista ja all inclusive-palvelu.

Kuulostaisi niin kivalta lomalta. Reittejä vaan on niin hirveän monta, että olisi tosi vaikea valita minne lähteä. Disneyllä on myös omia risteilyaluksia ja toisaalta sellaisellakin olisi hauska käydä. Ne risteilyt vaan maksaa aika hurjasti!

Minne sinä haluaisit matkustaa juuri nyt?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA JA MATKOJA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Haaveissa interrail Disneyn elokuvista tutuissa paikoissa

Lähilomakohteena Kylpylähotelli Rauhalahti

Kuinka Tukholman Mall of Scandinaviaan pääsee?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *