Hae
Colour Outside the Lines

Minä helmikuussa x 10

Näin joskus jonkun blogissa tämmöisen hauskan kuvasarjan, johon oli otettu monelta eri vuodelta. Mun julkinen blogi täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Sitä ennen kirjoitin pari vuotta lähinnä itselleni ja todella rajatulle yleisälle.

Tänä vuonna siis jaan joka kuussa 10 kuvaa itsestäni kuluvassa kuussa 10 vuoden ajalta -yhden kuvan jokaiselta blogin vuodelta. Nyt vuorossa 10 vuoden helmikuut eli tässä tulee minä helmikuussa x 10.

2013

2012-2014 laihdutin tosi paljon ja olin niin onnellinen mun kaventuneesta naamasta sekä mun ekasta älypuhelimesta, että otin kauheasti selfieitä. En kyllä tykännyt yhtään mun pitkästä otsasta, joka häiritsi mua kauheasti. Aika usein leikkasin itse etuhiukset, mutta helmikuussa 2013 niitä ei selvästikään ole ollut.

2014

Tämänkin kuvan oon napannut motivoidakseni itseäni ja muistan miten paljon vihasin tota mun löllöä mahaa, joka ei millään jumpalla tai dieetillä halunnut pienentyä. Nyt kuvaa katsoessa näen vaan laihan ihmisen. Miten sitä ei ikinä oo itseensä muka tyytyväinen? Rakastin tota jumppatoppia ja noita collareita yli kaiken!

Ja rakastin varsinkin tuota iPhonen pöllökuorta.

2015

2015 helmikuussa olin töissä Cittarilla. Oltiin Janin kanssa asuttu vajaa puoli vuotta yhdessä ja toivuin henkisesti kohdunulkoisesta raskaudesta, joka vei toisen munanjohtimen.

Olin aina töissä ihan jäässä ja noi punaiset cittarin fleecetakit oli niin lämpimät, että pidin sitä päällä melkein koko ajan.

2016

Helmikuussa 2016 kävin avoimen ammattikorkeakoulun kautta polkuopiskelijana koulussa ja meillä oli Alankomaista vieraita käymässä. Tsemppasin koko viikon heidän mukanaan vaikka muu kevät meni melkeinpä kokonaan sängyn pohjalla. Oli alkuraskaus ja jäätävä pahoinvointi, jonka takia mitään oli vaikea tehdä.

2017

Helmikuussa 2017 olin todella pohjalla. Olin superväsynyt, kun meillä oli vauva joka ei vaan nukkunut. Oli synnytyksen jälkeinen masennus enkä ollut myöntänyt sitä vielä edes itselleni. Oli tosi vaikeeta ja itse näen sen tästä kuvasta.

2018

2018 helmikuulta en löytänyt itsestäni yhtään kuvaa. Mulla katosi puhelin seuraavassa kuussa, joten kaikki kuvat siltä ajalta on kadonneet. Janin kätköistä löytyi kuitenkin tällainen tammikuun lopussa otettu kuva, joten tämä saa kelvata.

Me pidettiin Harry Potter-teemaiset juhlat ja sinne askarreltiin hieno koppi, joka oli tässä vielä vähän vaiheessa.

2019

2019 helmikuussa aloin taas löytämään itseni ja ilon meikkaamiseen, pukeutumiseen ja ruoanlaittoon. Lapsi alkoi vihdoin nukkua kokonaisia öitä omassa huoneessa eikä potkinut meitä koko ajan hereille. Ja se näkyi myös mun ulkoisessa olemuksessa.

2020

2020 helmikuussa olin onnellinen. Kaikki sujui ja elämä hymyili, joten niin hymyilin minäkin. Tuo paita oli ihana, mut se meni talvella niin sähköiseksi materiaalinsa vuoksi, että luovuin siitä.

2021

Helmikuussa 2021 otin opiskeluja kiinni aiemman lepsuilun vuoksi, yritin etsiä töitä ja kasvatin hiuksia. Olin taas vähän energisempi kuin aiemmin ja jaksoin tehdä vaikka mitä.

2022

Viime vuoden helmikuussa mulla meni hermot hapsottaviin hiuksiin ja leikkasin ne itse keittiösaksilla pitkäksi polkaksi. Kävin työnhakukoulutuksessa, koska olin jäänyt työttömäksi erottuani koulusta ja odottelin koetuloksia sairaalasta.

BONUS: 2023

Tänä vuonna voin sekä henkisesti että fyysisesti hyvin. Syöpä on poissa, koulu luistaa ja elämä hymyilee. Kevääksi on paljon kivoja juttuja tiedossa ja odotan myös kesää innolla.

Millainen sun helmikuu oli?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLE @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Minä tammikuussa x 10

Nappaa 5€ Timma koodi omaa hetkeä varten

De-Influencing eli kumoava vaikuttaminen somessa

2 kommenttia

  1. DM kirjoitti:

    Ihana postaus 💋

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *