Hae
Colour Outside the Lines

Fuksi

Kuten olen jo monta kertaa maininnut, aloitin syksyllä opiskelemaan kansainvälistä liiketaloutta ammattikorkeakoulussa. Opiskelijaelämässä osalle tuntuu olevan koulunkäyntiäkin tärkeämpää opiskelijabileet. Kyllähän sitä varmasti itsekin arvostaisi juhlimista enemmän, jos ei olisi perheellinen. Itsekin olen kyllä parit bileet käynyt jo kokemassa ja ei sitä samaa yhteenkuuluvuuden tunnetta saa, koska meillä ei vielä ole ollut opiskelijahaalareita. Kunnes tänään ne vihdoin saapuivat! 
B:n kanssa haalareiden hakureissulla. 
               
                 

Parastahan haalareissa on se, että ne ovat pinkit eli aivan minun väriset. Aika paljon näyttää tämän vuoden haalareissa olevan mainostekstejä ja se antaa hieman haastetta merkkien kiinnityspaikkoihin.

Merkkejä on kerääntynyt jo jonkin verran, tosin ei läheskään niin paljon kuin J:lle. J on hurahtanut Facebookin haalarimerkkitoriin ja tilannut esimerkiksi melkein lahkeellisen pokemoneja. Vielä pitäisi keksiä mihin kaikki merkit kiinnittää.

Sain eilen myös muita opiskeluun liittyviä hyviä uutisia. Meidän ryhmä tekee yhteistyössä hollantilaisen koulun kanssa projektin, johon kuuluu viikon matka Hollantiin ja vastavuoroisesti hollantilaisilla viikon matka Suomeen. Ja olin yksi onnekkaista, jotka pääsivät projektiin mukaan! Lähden siis Hollantiin joulukuun ekaksi viikoksi. Olen tosi onnellinen tästä tilaisuudesta, koska on varmastikin mahdottomuus meidän elämäntilanteessa edes haaveilla opiskelijavaihdosta tai työharjoittelusta ulkomailla. Pääsee edes hieman kokemaan tuota vaihtofiilistä.


Onko kukaan muu iloinnut haalareista tänä syksynä? 

2 kommenttia

  1. Unknown kirjoitti:

    Meillä nuo haalarit oli ihan täynnä mainoksia, saatiin tosi hyvin sponsorteita että ei edes oikeestaa paljoa tarvinnu haalarimerkkejä 😀 Sponsorirahoilla saatiin myös haalarit kustannettua, pitikö teidän maksaa näistä vielä jotain ekstraa? 🙂

  2. Susanna kirjoitti:

    Aika monta kymppiä piti maksaa ite, mut liiketalouden puolella taitaa olla yli 200 opiskelijaa, niin luulen, et siks ei ihan sponsorirahat riittäny:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.