Hae
Colour Outside the Lines

#SuperCorner Kuopio

Käytiin jokin aika sitten tutustumassa uuden ABC:n SuperCorner-leikkipaikkaan. Olimme kuulleet siitä paljon ja odotukset oli aika kovat, koska vastaavia paikkoja Kuopiossa on oikeastaan vain HopLop, joka tekee aikamoisen loven kukkaroon. SuperCorneriin liput taisivat olla neljä euroa kappale ja B pääsi ilmaiseksi, koska oli alle 4-vuotias.

                             

Aluksi olimme ihastuneita paikkaan, koska ensisilmäyksellä paikassa oli vaikka mitä. B lähti innoissaan kiipeämään korkeaan kiipeilytelineeseen, mutta ennen puoltaväliä halusi jo alas. Yleensä B siis kiipeää ylös asti kaikissa kiipeilytelineissä, mutta tämä oli selvästikin liian korkea hänelle. 

Enemmän oli tekemistä Lissun ikäisille. Tosin Lissun mielestä HopLop voittaa mennen tullen. HopLop on meille siitäkin parempi, että siellä on molemmille lapsille jotain. 
J:n suosikki tais olla maalivahtisimulaattori.

Ainoa paikka B:n ikäisille oli oikeastaan nuo vaahtomuovipalikat, joilla sai rakennella ja jumpata, mutta ei ne kovin kauan jaksaneet kiinnostaa.

 

Polkuautoissakin piti koko ajan olla ohjaamassa mihin suuntaan pitää mennä, koska B ei vielä oikein hallitse tuota ratin kääntämistä. 


Minua häiritsi eniten peilin puuttuminen naisten vessassa ja J huomautti naulakkoalueen olevan kulkureitillä. Oli hieman inhottava pukea kenkiä jalkaan, kun joku juoksi koko ajan varpaiden yli. Plussaa oli isommille tehty potkulautaramppi, johon sai lainata potkulautoja ja kypäriä (kypäräpakosta iso plussa!).

Luulen, että eksymme paikkaan vielä usemman kerran Lissun kanssa, mutta B joutuu vielä jonkin aikaa odottamaan, että kasvaa hieman isommaksi.


Onko kukaan muu käynyt leikkimässä SuperCornerissa? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.