Hae
Colour Outside the Lines

Mitä tarjosimme 3-vuotiaan syntymäpäiväjuhlissa?

Meillä oli Vivian synttärijuhlat vähän aikaa sitten ja paikalle tuli muutama sukulainen ja kaveripariskunta lapsineen. 
Koska Vivia on suunnaton Ryhmä Hau-fani ja me rakastetaan Janin kanssa järjestää teemajuhlia, valikoitui syntymäpäivien teemaksi Ryhmä Hau.

Mitä meillä sitten tarjoiltiin? 

Gluteeniton ja täysin viljaton täytekakku

Olimme nähneet Pinterestissä kuvan tästä superhelposta kakusta ja päätimme kokeilla sitä itsekin. Tai siis no, Jani on meillä se leipuri ja hän siis leipoi viljattoman kakun Semperin vaalealla jauhoseoksella. 
Semperillä on muuten kahta erilaista vaaleaa jauhoseosta, kannattaa tarkistaa ainesosat! Prismasta löytyi myös nuo suklaapatukat, jotka oli myös viljattomia ja kävivät näin ollen suolistoallergiselle Vivialle. 
Kakkupohja on paistettu pellillä ja leikattu sitten sopivaan muotoon. Ostimme myös uuden hahmon tuohon kakun päälle, joka pääsi heti kakun päältä (tietty pesun kautta) leikkeihin. 

Muffinseja

Voileipäkakku

Jani teki ensimmäistä kertaa elämässään voileipäkakkua. Käytimme kaupan paahtoleipää ja tämä ei ollut gluteeniton tai viljaton, koska ajattelimme, ettei 3-vuotias päivänsankari tästä välitä.

Kakku sai todella paljon kehuja ja tätä aletaankin tehdä tästä lähtien useammin juhliin.

Pastasalaatti

Pastasalaatin tein gluteenittomana. Se oli hitti ja helppo tehdä eli menee myös jatkoon. 

Ruisnappeja lämminsavulohimoussella

Lidlissä sattui olemaan tarjouksessa nämä molemmat niin päätimme mennä helpoimman kautta. Koska molemmat tulivat vain suoraan paketista, ne tarvitsi vain yhdistää ja nostaa tarjolle. 

Dippivihanneksia, mustikoita ja vesimelonia

Yksi lapsivieraistamme oli maitoallerginen, joten ajattelin näiden ainakin maistuvan. Ja oikeassa olin! Lastenjuhlissa parasta herkkua tuntuu aina olevan hedelmät ja kasvikset, joten pitäisi näihin muistaa panostaa aina enemmän.

Mikä on teidän vakiotarjoilunne synttäreillä tai muissa juhlissa? 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.