Hae
Colour Outside the Lines

Ystäväkirjahaaste

Vaikka ystävänpäivä menikin jo, niin tässä tulee blogeissa pyörivä ystäväkirjahaaste. Rakastan täyttää tällaisia haasteita ja itse lukijana tykkään näistä, kun pääsee vähän tutustumaan siihen kirjoittajaan.

Me ei sitä oikeastaan mitenkään juhlittu ystävänpäivää. Käytiin Matkuksessa lasten kanssa kahvilassa ja illalla käytiin mun vanhempien luona kylässä, mutta molemmat visiitit olisi tehty myös ilman ystävänpäivää.

 

 

Nimi: Susanna / Sussu / Äiti

Lempiväri: Pinkki. Siis sellainen ihan kunnon kirkas pinkki eikä baby pink.

Lempikukkani: Neilikka. Sinkkuelämässä Charlotte selittää, että neilikat on vain kimpun täytekukkia eikä ymmärrä miten Carrie voi tykätä kimpullisesta neilikoita. Mä oon tosi allerginen monille kukille, mutta neilikoista ei oireita tule. Plus ne on nättejä.

Lempiruoka: Tämä vähän vaihtelee. Joskus se oli makaronilaatikko ja nyt varmaankin nachot (voiko ne luokitella ruoaksi?).

Ikävin kouluaine: Hmmm. Varmaan liikunta. Ala-asteella rakastin matikkaa, kun vielä osasin sitä, mutta nykyään se on kyllä yksi inhokkeja, koska en osaa sitä. Ja ammattikorkeakoulussa vihaan kirjanpitoa, koska se on ihan täyttä hepreaa.

Minusta tulee isona eli toiveammattini: En tiedä. Siis pakko vastata näin, koska vaikka olen jo aika iso 34-vuotias nainen, en osaa sanoa vieläkään mikä haluaisin olla isona. Ehkä jotain markkinointiin liittyvää. Mutta mitä, sitä en osaa sanoa.

Eläin, josta pidän: Haaveilen koirasta vaikka tiedänkin siinä olevan paljon työtä. Se olisi kuitenkin niin lojaali ystävä, että jotenkin kaipaa sellaista lemmikkiä.

Harrastukseni: Blogi ja Instagram. Tykkään myös lukea, mutta se jää usein liian vähälle huomiolle. Netflix ja muut suoratoistopalvelutkin voi kai laskea harrastukseksi?

Ihailemani henkilö: Just nyt ihailen monia bloggaajia ja Instagramia työkseen päivittäviä äitejä. Mietin mistä he saa voimavarat ja ideat niiden päivittämiseen, kun itsellä arki tuntuu imevän kaikki mehut.

Harras toiveeni: Päästä Floridassa sijaitsevaan Walt Disney Worldiin lomalle. Suunnittelimme sinne häämatkaa, mutta se on ihan mahdoton haave toteuttaa tämän hetkisen maailmantilanteen ja meidän rahallisen tilanteen vuoksi.

Nukutko sukat jalassa? En. Joskus tosi harvoin kyllä, jos koko asunto on ihan jäässä, mutta muuten en tykkää siitä tunteesta, että sukat osuu peittoon.

Oletko koskaan hyppinyt 3 metrin trampoliinilla? Minkähän kokoisia ne Hoplopin trampoliinit on? Niillä oon kyllä hyppinyt. Ei ne varmaan niin isoja ole. Kuopiossa on myös trampoliinisisäpuisto, mutta siellä en ole käynyt.

Oletko joskus heittänyt popcornia elokuvateatterissa? En. En ymmärrä sen ideaa.

Muumi-suosikkini: Pikku Myy. Tunnistan itseni ja lapseni hänessä.

Pystytkö koskettamaan nenää kielelläsi? En, enkä myöskään saa kieltä rullalle. Tai sormia niin kuin Star Trek-tervehdyksessä.

Tanssitko koskaan yksin kotonasi? Useinkin.

Laulatko mukana kovaan ääneen kuunnellessasi musiikkia? Kyllä, jos ajan yksin autoa tai kuuntelen musiikkia kotona yksin ollessani.

Terveiseni tämän tekstin lukijalle: Kivaa maanantaita!

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA 

LUE MYÖS:

Bloggaaja esittäytyy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.