Hae
Colour Outside the Lines

Nörttinä Tukholman Tekniikan museossa

Viime syksynä me oltiin äitini kanssa menossa hautajaisiin ja vaikka minulla kuinka on paljon mustia vaatteita, en löytänyt kaapistani yhtään siistiä ja yksiväristä mustaa mekkoa tai hametta. Näin ollen jouduin vähän pakotettuna lähtemään shoppailemaan. 
Muistan turhautuneisuuteni, koska olin varma, etten siihen aikaan vuodesta löydä mustaa perusmekkoa. Miten sitä muuten ei koskaan meinaa löytää mustaa perusmekkoa vaikka hautajaisia on kuitenkin koko ajan? 

Olin jo melkein luopunut toivosta, kun kävelimme ystäväni Katjan kanssa Kuopion Vero Modaan ja sieltä löysin kuin löysinkin ihan tavallisen mustan a-linjaisen mekon. Mekossa on kohoraitakuvio ja se sisältää vähän stretchiä. joten se on päällä todella mukava. 
Hautajaisten jälkeen mekosta on tullutkin luottovaatteeni aina, kun mikään ei tunnu istuvan. Sen kanssa on helppo pukea niin neule kuin nahkatakkikin ja se käy joka tilaisuuteen. Pitää ehkä käydä kurkkaamassa tulisiko myymälään samaista mekkoa eri värisenä kesäksi myyntiin. 

Kävimme viime viikkoisella Tukholman reissulla Tekniska Museetissa eli tekniikan museossa, josta löysin tuon ihanan tapettiseinän. Janin mielestä näytin tässä asukokonaisuudessa siltä, että olen menossa pyhäkouluun, kun Katja taas sanoi, että voisin mennä Tylypahkaan. 
Mekko on muuten juuri tarpeeksi löysän mallinen, että sen alle voi pukea helposti kauluspaidan. Ja pakko vielä hehkuttaa näissä kuvissa olevia paksupohjaisia glittertennareita, jotka löysin talvella Dinskon alennusmyynnistä alle kahdella kympillä! Näissä kuvissa ne ei ihan pääse oikeuksiinsa, täytyy siis muistaa ottaa niistä vielä omat kuvat! 

Mekko: Pieces
Kauluspaita ja sukkahousut: H&M
Glittertennarit: Dinsko
Laukku: Longchamp

Onko teillä joku luottovaate, joka pelastaa aina asukriisiltä? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.