Hae
Colour Outside the Lines
Kaupallinen yhteistyö

Mun elämäntaparemontti pääsee taas vauhtiin! Sisältää alennuskoodin Suurin muutos-valmennukseen

Kaupallinen yhteistyö: Suurin muutos - MT Personal Training

 mun elämäntaparemontti on huonossa hapessa

Mun elämäntaparemontti on ollut aikalailla katkolla viimeisen puoli vuotta ja se tuntuu olossa sekä näkyy kehossa.

Koko kevään ja kesän kärsin suunnattomasti allergiaoireista, joten söin mitä ja miten sattuu enkä oikeastaan liikkunut yhtään. Vihaan tätä oloa ja sitä, että vaatteet puristaa joka kohdasta.

Tämän takia olen päättänyt osallistua Suurin muutos-valmennukseen. jonka avulla mun elämäntaparemontti pääsee taas vauhtiin.

Motivaattorina toimii hyvin se liian pieni häämekko, joka roikkuu kaapissa pukupussissa. Siihen kun en mahdu, jos en ala tehdä jotain muutoksia ruokavalion tai liikkumisen suhteen.

suurin muutos

Kuva: Mari Korhonen / @rakkauttajalontoorakeitaphotos

miksi suurin muutos-valmennus?

Oon jo pitkään seurannut Monnan ja Tuukan Suurin muutos-valmennuksia Instagramin puolella, kun he ja asiakkaat on kokemuksiaan siellä jakaneet. Asiakkaat tuntuu aina olevan tosi tyytyväisiä ja en yhtään ihmettele, koska Monna on todella valloittava persoona ihan livenäkin.

Hänellä on jotenkin niin ihanan lempeä ote omankin liikkumisen ja syömisen suhteen, että uskon Suurin muutos-valmennuksen olevan just sitä mitä mun elämäntaparemontti kaipaa tällä hetkellä. Tarvitsen sen lempeän liikkeelle lähdön vaikka joskus myöhemmin patistaisinkin itseäni enemmän.

Suurin muutos-valmennus kestää kahdeksan viikkoa ja seuraava aloitus on 16.8, jossa olen mukana. Aion jakaa onnistumisen (ja varmaan myös välillä turhautumisen) tunteita sekä täällä blogin puolella että Instagramissa. Ja miksi turhautumisen? Koska tunnen itseni ja tiedän, että välillä varmasti ärsyttää liikkua, mutta aion silti pysyä valmennuksen ohjeissa koko ajan, että saan parhaat tulokset aikaiseksi.

Valmennuksessa valmentajat ovat koko kahdeksan viikkoa tukena ja heidän puoleen on helppo kääntyä, jos jokin askarruttaa. Suljetussa Facebook-ryhmässä saa vertaistukea muilta valmennukseen osallistuvilta ja viikkohaasteet tekevät hommasta hauskempaa.

Valmennuksessa keskitytään myös henkiseen hyvinvointiin, joka on mun mielestä tosi iso plussa, varsinkin näin mielenterveyden kanssa aiemmin painineena.

suurin muutos

Kuva: Mari Korhonen / @rakkauttajalontoorakeitaphotos

mitä odotan valmennukselta?

Haluan aidosti löytää sen liikunnan ilon, joka ihmisillä tuntuu olevan. Sen, että oikeasti haluaa lähteä liikkumaan ilman, että se tuntuu pakkopullalta. Ja uskon, että tämä on se oikea keino, koska valmennuksessa tehdään kotitreenejä ilman sitä painetta, että pitäisi mennä salille muiden silmien alle.

Suurin muutos-valmennus myös lupaa energisemmän olon. Mun olo on kesän jäljiltä tosi pöhöttynyt ja suoraan sanottuna väsynyt, joten lisäenergia ei olisi yhtään pahitteeksi.

Eniten mä kuitenkin ehkä valmennukselta odotan sitä, että opin syömään monipuolisesti ja oikeaan aikaan. Mä nimittäin syön ihan miten sattuu ja annoskoot on aivan väärät. Usein santsaan vaikka ei ole enää nälkä ja liian usein syön itseni ähkyyn. Tiedän sen olevan aivan väärin, mutta siitä on tullut tapa.

Valmennus lupaa reseptejä, jotka käyvät koko perheelle ja mikäs sen parempaa! Mielelläni kokkaisin kerralla kaikille sopivaa ruokaa enkä vain jokaiselle erilaista. Janilla on sinnikkäästi jatkunut elämäntaparemontti koko ajan ja olenkin aika usein tehnyt hänelle eri ruokaa kuin meille muille. Olen muka liian laiska tekemään itselleni sitä samaa ruokaa, joten olen syönyt muuta tai jättänyt päivällisen väliin ja syönyt illalla liikaa.

Valmennuksen reseptit on kaikki myös muokattavissa jokaiselle sopivaksi allergiat huomioiden, joka on mulle tärkeää. Itse, kun olen todella monelle asialle allerginen.

Yksi todella iso ongelma on myös, että juon aivan liian vähän vettä. En pääse usein päivän aikana edes puoleen litraan ja toivon, että valmennuksen myötä mulle tulee tavaksi se veden juominen.

suurin muutos

Kuva: Mari Korhonen / @rakkauttajalontoorakeitaphotos

alekoodi valmennukseen

Saan jakaa teille alekoodin valmennukseen. Mun koodilla susannamuutos saat valmennuksen hintaan 59€ (normaalisti 79€) ja koodi on voimassa 16.8.2021 asti eli ihan sinne valmennuksen aloituspäivään! Enemmän tietoa, asiakkaiden kokemuksia ja mahdollisuus ostaa valmennus löytyy sivuilta suurinmuutos.com.

Lähde mun kanssa siis tekemään elämäntaparemonttia! Koodilla susannamuutos saat tosiaan valmennuksen hintaan 59€ (norm. 79€) 16.8 asti.

 

Onko suurin muutos sulle tuttu valmennus?

 LUE MYÖS: 

TÄLTÄ MINÄ NÄYTÄN JA SE ON OKEI

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA JA VOIDAAN TSEMPATA TOISIAMME! 

Kaupallinen yhteistyö: Suurin muutos - MT Personal Training

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.