Hae
Colour Outside the Lines

Joulu 2015

Noniin, jospa vihdoin kertoisin tämän joulun tarinan. Olen pitänyt lomaa koulusta (ja bloggaamisesta) muutaman päivän ja yrittänyt vain rentoutua. 
Jouluaattona olimme vanhempieni luona. B vietti tämän joulun äidillään, koska vietti joulun meidän kanssa viime vuonna. Saatiin B mukaan juhlintaan joulupäivänä. Jouluaattona vanhempieni luona olivat meidän lisäksemme molemmat pikkuveljeni sekä toisen avovaimo. Minun ja J:n kihlaus oli vasta pari päivää vanha, joten saimme osaksemme paljon onnitteluita. Söimme perinteisesti muun muassa kinkkua (jonka äitini oli unohtanut uuniin pariksi hetkeksi liian pitkään ja se oli oikeastaan nyhtöpossua), minun itsevalmistamiani joululaatikoita (ja paria kaupan) ja karjalanpaistia. Meillä on tapana syödä ensin ja sitten jakaa lahjat Joulupukin avustuksella, mutta kuten joka joulu aiemminkin, emme ehtineet kuin hieman aloitella ruokaa, kun Joulupukki jo olikin oven takana. 
                 
Äidin tekemä ihana talvikoristelu.
Joulupukki toi mukanaan (yllätys, yllätys) tytöille kauhean kasan lahjoja. Saatiin me muutkin jotain. B sai avata lahjat seuraavana päivänä, Lissu avasi kaikki jo jouluaattona. Lissun lempilahjoja taisivat olla Disneyn Tsum Tsum-pehmo, langaton kaiutin, Cinderella-mekko (joka oli liian iso, hups), One Directionin uusin levy sekä useat lahjakortit. 

                                          

Minä sain itsekin yllättävän paljon lahjoja. Rakastuin tuohon Jamie Oliverin-kirjaan, jota olin haikaillut jo pariin otteeseen kaupassa. Matkalaturi tuli todella tarpeeseen, koska minullahan ei edelleenkään ole kameraa ja puhelimestani on aina akku loppu, kun räpsin sillä kuvia kaiken aikaa. Värityskirjat ovat olleet jo kovassa käytössä (toinen saatiin yhdessä J:n kanssa). Lissu oli ostanut meille lahjaksi Pentikin pienen poron sekä Yoda-pehmon. Olin todella yllättynyt ja onnellinen tuon Yoda-paketin avatessani, koska tein J:lle itse lahjaksi Yoda-tyynyn. Laitan siitä myöhemmin kuvaa, koska sen rinnalle on valmistumassa vielä muutama muu Star Wars-projekti.

Joulu meni siis mukavasti. J ja Lissu pelasivat muiden kanssa jotain lautapeliä vielä illalla, kun itse torkuin olohuoneen nojatuolissa. Joulustressi helpotti vihdoin ja olin aivan rättipoikki.

Kuinkas teidän joulu sujui? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.