Hae
Colour Outside the Lines

Juhannuspäivä

Oltiin kotona koko juhannuspäivä ja tehtiin ruokaa pidemmän kaavan mukaan. Kutsuttiin Heidi ja Jade poikaystävineen syömään ja B tokaisi heti Heidin nähtyään minulle ja J:lle molemmille, ettemme saa mennä töihin. Heidi on ollut meillä lapsenvahtina jonkin verran ja B ei osannut enää ajatella, että Heidi tulisi muuten vaan käymään.

Paita ja hame  H&M, sukat Tommy Hilfiger 
                                          
Ruokalistalla oli kanankoipia ja siipiä sekä bataattiranskalaisia sekä vihreitä papuja ja grillijuustoa. Jade oli toivonut koko viikon, että tehtäisiin bataattiranskalaisia ja nyt sitten päätin, että teen niitä, kun on aikaa ja enemmän porukkaa syömässä. Onnistuin sitten leikkaamaan itseäni sormeenkin siinä ruokaa laittaessani. Minulle ei pitäisi antaa veistä käteen, olen sen verran tohelo. 

Hyvin näytti ruoka kaikille maistuvan. B tosin ei malttanut oikein syödä, kun pöydässä oli niin paljon porukkaa ja meinasi ruokailu mennä vaan mahdottomaksi keimailuksi. Yleensä B:n lautanen on ensimmäisenä tyhjä, mutta nyt jouduimme aika pitkään odottamaan B:n olevan valmis. Ja tämä ei siis johtunut siitä, etteikö B olisi ruoasta tykännyt vaan siitä, että syöminen meinasi vähän unohtua touhutessa kaikkea muuta.

                                    

Illalla katsottiin sitten vielä Tuhkimoa, kun muut lähti kotiin ja J meni salille. B ei ollut koskaan ennen Tuhkimoa katsonut, joten tuntui olevan aika jännä elokuva. Pidettiin samalla myös karkkipäivä eli B sai tikkarin ja popcornia.

Teittekö te jotain erikoista juhannuspäivänä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.