Hae
Colour Outside the Lines

Mikki Hiiri-synttärijuhlat 2-vuotiaalle

Meidän 2-vuotias on ihan hurjan iso Mikki Hiiri-fani. Hän haluaa aina katsoa televisiosta Mikki Hiiren kerhotaloa tai Mikin ralliryhmää. Olemme myös monet kerrat katsoneet yhdessä videoita Disneylandista ja aina häntä ihastuttaa se ihanan iso Mikki Hiiri, jota ihmiset pääsevät videoissa halailemaan.
Niinpä oli helppo päättää tämän vuoden synttäriteema. Meidän synttäreillä on aina jokin teema, koska teemasynttärit on parhaita! Mikki Hiiren kerhotalossa on aina apua tuova Touhotin, jonka Jani askartelikin baaritiskimme päälle roikkumaan. Se on tehty kartongista ja ripustettu kattoon siimalla. Vivia oli aivan innoissaan nähdessään Touhottimen ja hahmo roikkuu edelleen, viikko juhlien jälkeen, baaritiskimme päällä. Vivia huuteleekin sille vähän väliä ”TUUEEAAA” eli hänen kielellään Touhotin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Meillä oli juhlat Vivian oikeana syntymäpäivänä. Paikalla oli sukulaisia ja ystäviä. Veljeni eivät päässeet tällä kertaa paikalle, mutta ehkä juhlimme heidän kanssaan myöhemmin.
Vivia oli innoissaan, kun paikalla oli kerrankin niin paljon tärkeitä ihmisiä yhdellä kertaa. Hän rakasti repiä lahjoja auki ja kiljahteli innoissaan kaikki lahjat nähdessään. Millainenhan riemu taaperon kasvoilla on jouluna?
Vivian joka juhlissa on ollut Kakkutaiteen macaronseja ja tällä kertaa Nanna oli kyllä ylittänyt itsensä. Mikki-macaronsit oli ihan älyttömän hienon näköisiä ja ihanan makuisia, kuten aina.

Meillä oli tarjolla myös Mikin muotoista täytekakkua, jonka Bea sai koristella, Minni-muffinseja, Mikki-vohveleita, minipizzoja, Domino-keksejä ja karkkeja. Yritin keksiä teemaan sopivasti kaikkea pyöreää, kuten Mikin korvat. Meillä oli tarjolla myös lihapullia, nakkeja ja viinirypäleitä, koska yleensä ne maistuvat hyvin pienille vieraille.

Syötävää oli paljon ja söimmekin yli jääneitä herkkuja pitkin seuraavaa viikkoa. Onneksi seuraaviin synttäreihin on aika pitkä aika!
Meidän 2-vuotias ihana energiapakkaus rakasti synttäriteemaansa ja juhliaan. Joka kerta ovikellon soidessa piti tarkistaa, että Minni-korvat olivat paikallaan ja sitten juosta avaamaan ovea.
Oli kyllä mukavat juhlat ja oli ihanaa, kun saimme Janin äidin avuksi jo edellisenä iltana. Ei ole muuten pitkään aikaan ollut yhtä siistiä kuin hänen vierailunsa jälkeen. Kenetköhän saisin pesemään keväällä ikkunat?
Melissan vanha Mikki-pehmo pääsi taas töihin, kun Vivialle pidettiin Mikki Hiiri-synttärijuhlat.
Melissan vanha Mikki-pehmo pääsi taas töihin, kun Vivialle pidettiin Mikki Hiiri-synttärijuhlat.

Onko teillä ollut teemajuhlia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *