Hae
Colour Outside the Lines

Kevät ja Kuopion tori

Kevät on täällä! Sen voi kuulla ulkona lintujen sirkutuksena ja lämpimänä iholla tuntuvana auringonpaisteena. Mielikin ihan virkistyy, kun ulkona on päivä päivältä enemmän valoa.

Me käytiin ystävien kanssa ulkona syömässä viime sunnuntaina, kun Kuopion maltillisen koronatilanteen vuoksi niin uskallettiin tehdä. Ulkona oli ihanan lämmin ja kaivoin jopa villakangastakin kaapista päälle. Nyt se on kyllä taas takaisin kaapissa, koska tänä aamuna oli pakkasta seitsemän astetta. Eilen satoi jopa rakeita!

Tuo villakangastakki oli muuten alelöytö talvella. Ostin sen -70% Vero Modasta ja sille jäi hintaa vähän päälle kaksikymmentä euroa. Takki on kokoa L ja se on mulle hartioista just passeli, mutta mahan kohdalta nappi on vielä vähän tiukka. Ehkä se ensi syksynä on juuri passeli.

Kevät ja kärpäset saa minut aina jotenkin hereille myös sen suhteen, että on taas kiva käyttää hameita. Käytän niitä kyllä paljon talvellakin paksujen sukkahousujen kanssa, mutta ai miten ihanaa, kun kohta saa taas viilettää ilman sukkahousuja, hameen helmat hulmuten tuolla pihamaalla.

Huomasin myös tarvitsevani kevätkenkiä, koska en lenkkareiden lisäksi omista kuin nämä Zalandolta tilatut kultaiset maiharit. Talvikenkien vuori alkaa olla kevätsäällä jo aika hiostava.

Käyn tosi harvoin Kuopion keskustassa, koska ei vaan nyt korona-aikana ole oikein tullut liikuttua esimerkiksi bussilla ja joka kerta siellä käydessäni mietin, että olisi kiva käydä useammin. Kuopion tori on jotenkin ihanan rauhallinen, ainakin näin keväällä. Kesällä sen täyttää terassit, torikauppiaat ja jäätelökioskit (joita muuten on torin joka nurkalla).

Ja tuo Kuopion kaupungintalo on mun mielestä tosi kaunis niin ulkoa kuin sisältä. Ihanaa, että vanhojakin rakennuksia säilytetään eikä vain kaikkien tilalle rakenneta uutta. Kuopiossa on aikalailla revitty keskusta auki ja rakennettu tosi paljon uusia kerrostaloja, mutta kaupungintaloon ei ole onneksi koskettu.

Takki ja huivi: Only/Vero Moda

Hame, laukku ja paita: H&M

Sukkahousut: Lidl

Kengät: Even&Odd/Zalando

 

Nautitko sinä siitä, että kevät tulee? 

 

LUE MYÖS:

MITÄ MINULLA OLI PÄÄLLÄ ESIKOISENI RIPPIJUHLISSA? 

MITÄ MINULLA OLI PÄÄLLÄ GLORIAN FASHION SHOWSSA? 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *