Hae
Colour Outside the Lines

Viime aikojen kirppislöytöjä lapsille

Olen tehnyt viime aikoina ihan huippyhyviä kirppislöytöjä lapsille ja itselleni.

Esittelin itselleni löytämiäni takkeja jo aiemmin täällä ja nyt ajattelin kertoa mitä kaikkea olen löytänyt lapsille kirppiksiltä viimeisen parin viikon aikana.

Kuopiossa on tosi hyvin kirppareita. Keskustassa on yksi isompi itsepalvelukirppari, jolla käyn ehkä noin kerran kuussa. Keskustassa ei tule käytyä kauheasti enkä jaksa lähteä sinne kirppikselle asiakseen.

Sieltä tekee joskus tosi hyviä löytöjä, joskus taas ei löydä mitään. Mutta sellaistahan se kirppistely on.

Keskustan kirppikseltä löysin Vivialle viime kuussa kelien lämmettyä välikausikengät. Tarvitsimme kenkiä vain muutaman viikon ennen kuin ne olisikin jo liian kuumat ja vaihdettaisiin lenkkareihin, joten en halunnut ostaa kenkiä uutena. Löysinkin välikausikengät pöydästä, jossa oli -50% alennnus ja kengille jäi hintaa vain 1,25€! Samalla reissulla löysin eri pöydästä Vivialle myös ohuemman kevättakin kolmella eurolla.

kirppislöytöjä lapsille
Kuopiossa Leväsellä sijaitsee kauppakeskus Herman, jossa on tällä hetkellä kirppistelijöiden paratiisi. Saman katon alla on nimittäin SPR:n Kontti, lastenkirppis Kalla ja Kirpparilla.fi.

SPR:n Kontista löydän harvoin lapsille mitään vaatteita, mutta sieltä löydän usein itselleni vaatteita sekä lapsille kirjoja ja leluja. Viime kerralla löysin sieltä kuitenkin Vivialle ihanan Lindexin hellehaalarin neljällä eurolla ja pari t-paitaa muutamalla eurolla. 

Itsepalvelukirppikseltä löysin viimeksi kahdeksalla eurolla ison kasan lastenvaatteita kesäksi nuorimmalle. Usein pöytiä penkomalla saattaa tehdä hyviäkin löytöjä. Tottakai tätä edes auttaa se, etten minä ole niin merkkiuskollinen ja usein ostan lapsille vaatteita, jos ne miellyttävät silmää merkistä huolimatta. Minulle on tärkeintä, että ne ovat puhtaita, ehjiä, siistejä ja sopivia.

Keskimmäiselle on tosi vaikeaa tehdä kirppislöytöjä, koska harvoin kirppiksillä liikkuu niitä 152 tai 158 senttisiä vaatteita. Hänelle menisi toisaalta myös aikuisten pienimmät koot, mutta eivät nekään aina osu kohdalle. 


Lastenkirppikseltä löysin kaksi emalimukia vitosella kappale, joista olin puhunut jo talvella. Kävimme makkaranpaistossa muutamia kertoja ja meillä oli aina termarissa mukana kaakaota ja kahvia, mutta mukeja ei ollut tarpeeksi. Nyt meillä on tarpeeksi monta mukia, ettei kenenkään tarvitse juoda yhdessä samasta mukista.

Löysin myös Vivialle Pomp de Luxin t-paidan 2,50€ ja Vivialle mieleisen Cars-verkkatakin kolmella eurolla. Usein kirppisostoksissa on se ongelma, että Vivialla on tosi vahva maku itsellään eikä kaikki minun ostamat jutut kelpaa. Onneksi tiedän suunnilleen mistä hän tykkää ja mistä ei. 

Tässä nämä viime aikojen parhaimmat löydöt! Muutamia muitakin juttuja ollaan ostettu, mutta ne ei päässeet nyt tähän listaukseen mukaan.

Mulla oli itselläni just kirppispöytä Kallassa, lauantaina kävin sen purkamassa. Vein meiltä myyntiin ihan perusvaatetta, lasten leluja ja kirjoja sekä meidän kaikki Oppi&Ilo-kortit, koska lapset ei niitä enää käyttänyt. Sain 10 päivältä myyntiä hieman yli 300 euroa. Aika hyvä saldo siis! Täytyy kyllä siivota loppujakin meille turhia tavaroita kaapeista pois ja varata uusi pöytä kesälle niin saadaan kivat kesälomareissurahat kasaan.

 

Millaisia kirppislöytöjä sinä olet tehnyt viime aikoina?

 

LUE MYÖS: 

TÄNÄÄN OLI HYVÄ (KIRPPIS)PÄIVÄ

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.