Hae
Colour Outside the Lines

Kun korvissani roikkuivat kotkat (+ARVONTA!)

*Kaupallinen yhteistyö YO ZEN kanssa. 
Koruja valitessa minulle on yleensä ollut tärkeämpää näyttävyys kuin kestävyys. Tykkään käyttää kaikkia yliövereitä korvakoruja, sormuksia ja kaulakoruja ja pukukorut ovatkin olleet tähän käyttötarkoitukseen passeleita. 
Nyt iän karttuessa on kuitenkin alkanut mietityttää myös korujen alkuperä kestävyys. On inhottavaa, jos lempikorvikset menevät ensimmäisellä käyttökerralla rikki. 
Jo muutaman vuoden on ollut saatavilla vaikka mitä ihania kotimaisia koruja. Kotimaisuus onkin ollut suuri valtti minun houkuttelemisessani hypistelemään koruja messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. 
Olen rakastunut päätä pahkaa niin moniin korviksiin. Yleensä olen kuitenkin malttanut jättää ne myyntitiskille, koska ne ovat olleet hieman hintavia opiskelijabudjettiin. 
Nämä korvakorut ovat kuitenkin sellaiset, joista olen haaveillut jo niin monta kertaa, että olisin ne itselleni viimeistään jouluksi hankkinut. Nyt ei tarvinnut, kun sain avata korupaketin jo etukäteen. 
Korvakorut ovat suomalaista käsityötä, niissä on ihana kuvio ja ne eivät paina paljon mitään! Minulla on isot korvanlehdet, jotka oikeasti alkavat pahasti roikkua painavien korvakorujen kanssa ja näin ollen en voi useimpia korvakoruja edes käyttää. Nämä YO ZENin korvakorut kuitenkin ovat niin kevyet, ettei niitä edes huomaa korvissaan. 

Olen muuten jo tartuttanut lapsiinikin tämän koruhulluuden. Teini ei oikeastaan korvakoruista välitä, mutta hän rakastaa yli kaiken rannekoruja. Niitä hän haaliikin aina keikoilta ja ulkomailta. 
Keskimmäinen pukisi kerralla vaikka kymmenen kaulakorua ja kaksikymmentä sormusta. Hän on sellainen pieni harakka. Ja pienin kulkee päivittäin helmet kaulassa. Taapero tosin on perinyt korkokenkäihastuksensakin varmaan minulta, koska kulkee kotona aina leikkikorkkarit jalassa. Niillä hän kopsuttelee aina menemään. Ihana miten noin pienikin lapsi oikeasti voi rakastaa korkokenkiä. 

YO ZEN on suomalainen lifestyle-brändi, joka on erityisesti tunnettu graafisista kuvioistaan. YO ZEN lausutaan kuten suomen sana joutsen. Joutsen olikin yrityksen ensimmäinen graafinen kuvio. Yritys valmistaa koruja, naisten ja lasten vaatteita sekä kodin tekstiilejä. 

Pusero ja reppu: H&M
Hame: Vintage
Kengät: Skopunkten
Korvakorut: YO ZEN (saatu)
Nämä korvakorut ovat kyllä olleet käytössä jo useamman kerran ja keränneet paljon ihastusta. 

Nyt teillä on mahdollisuus voittaa YO ZEN TOTEM Eagle-minikaulakoru (arvo 25€). Eli sama malli kuin korvakoruissani, mutta kaulakoruna. 

Osallistu arvontaan su 16.12.2018 klo:21.00 mennessä jättämällä alle kommentti, jossa kerrot millainen on sinun lempikorusi ja muista jättää myös sähköpostiosoite, johon voin tiedon voitosta lähettää! Mainitse, jos et halua kommenttia julkiseksi (blogissa on käytössä esimoderointi). 

10 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Oma kihlasormus joka on Kalevalakorun talon sydän ❤️

  katja_savolainen87(a)hotmail.com

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Tällä hetkellä juurikin Yo Zenin Swan-korvikset 🙂 emja(at)live.fi

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Oma lempikoruni on edesmenneen mummoni vanha kaulakoru, siinä on mustia puuhelmiä. Muistan pienenä istuneeni hänen sylissään, kun hänellä oli kyseinen koru kaulassa. Bellis2(at)gmail.com, kirmi

 4. Jannna kirjoitti:

  Mulla ei varsinaisesti yhtä lempikorua ole, mutta koruni mistä tykkään ovat kestäviä, laadukkaita ja vanhoja 🙂

 5. Sara kirjoitti:

  Uhanan korvikset :3
  Sara.rokman@gmail.com

 6. anna s. kirjoitti:

  Minulla ei ole mitään tiettyä lempikorua, mutta Noosa Designin sydän-korvikset on ihanat 🙂
  anna_88@luukku.com

 7. Hilda Hissu kirjoitti:

  Lempikoruni on kaulakoru, jossa sininen timantti. Se on ollut minulla jo todella kauan 🙂
  hilsan@luukku.com

 8. Salli M kirjoitti:

  Minulla lempikoruni mieheni ostama ohut valkokulta sormus. Mukana arvonnassa. Salli.moilanen35@gmail.com

 9. Teija kirjoitti:

  Kaulakoru, jossa on lasten nimet.
  hamalainentm@gmail.com

 10. Henna kirjoitti:

  Tykkään isoista, näyttävistä koruista. Paljon tulee käytettyä laserleikattuja koruja ja pyrin suosimaan suomalaisia (pien)yrittäjiä.
  henna.sandell@hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.