Hae
Colour Outside the Lines
Kaupallinen yhteistyö

Lettukesteillä Piltin kanssa

Kaupallinen yhteistyö: Pilttipiiri
Piltti oli meidän arjen pelastaja jo silloin, kun Vivialla epäiltiin vilja-allergiaa. Välillä oli päiviä, kun ei ehtinyt tekemään montaa eri ruokaa tai muut lapset vaan halusivat makaronilaatikkoa, joten ostimme Vivialle Piltin valmissoseita. Ne maistuivat Vivialle silloin oikein hyvin eikä tarvinnut miettiä, ettei lapsi saisi hyvää ravintorikasta ruokaa.

 

 

 

 

Minulla on myös yleensä aina laukussa mukana Piltin taapero-patukoita sekä smoothiepusseja, sillä koskaan ei voi tietää milloin Vivialla tai isommilla lapsilla yllättää nälkä, jos olemme menossa jossain ja nälkää yleensä seuraa nälkäkiukku. Olen nähnyt parhaaksi siis antaa heille jotain pientä välipalaa välttääkseni tämän kiukun.
Muistan itsekin lukiossa pitäneeni laukussa aina välipalaksi Piltin sosepurkkeja. Itse suosin silloin ruusunmarjaa ja meiltä löytyikin sitä kotoa aina.

Söimme lettukesteillä sokerittomia lettuja, joiden kanssa tarjoiltiin Piltin uusia marjasoseita sekä marjoja.

Kävimme Vivian kanssa kuuntelemassa ihanaa Maaret Kalliota ja hänen ajatuksiaan vanhemmuudesta. Maaretilla oli myös meille ihania pieniä harjoituksia kuinka vanhemmuudessa voi nähdä ne hyvät asiat kaiken kiireen ja väsymyksen keskellä.
Yksi tärkeimmistä ajatuksista oli, että lapsi ei tarvitse täydellistä äitiä. Lapsi tarvitsee turvallisen aikuisen, joka on arjessa mukana ja asettaa lempeästi lapselle turvalliset rajat. Lapsi katsoo aikuisesta mallia ja sisäistää aikuisen käytöksestä itselleen mallin, kuinka toimii. Eli omalla esimerkillämme opetamme lapsellemme käytösmalleja.

Oli ihanaa kuulla Maaretin ajatuksia ja hieman ehkä myös hellittää tuossa omassa vanhemmuudessa. Me äidit osaamme olla itsellemme aika raadollisia. Turhaan! Lapsi näkee meissä sen oman, rakkaan äidin, joka ei osaa tehdä väärää, joten pitäisi antaa itselle anteeksi, jos joku päivä on vähän väsynyt tai ei jaksa tehdä itse ruokaa vaan ostaa valmista kaupasta.
Muistakaa siis hengähtää ja pitää myös huolta itsestänne, koska levännyt äiti on parempi äiti.

Oletko sinä helpottanut arkeasi Piltin soseilla tai välipaloilla?

LUE MYÖS: 

Kuinka taaperon vilja-allergiaepäily on edennyt? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MEIDÄN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Kaupallinen yhteistyö: Pilttipiiri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.