Hae
Colour Outside the Lines

Kaasojen häätyyli

Mun kaasojen häätyyli on päätetty ainakin jo melkein. Häät on ensi viikon lauantaina, joten hyvällä mallilla ollaan.

Ostin joskus monta vuotta sitten Nellyltä kaasoille kolme vedenvihreää pitkää mekkoa, jotka totesimme kuitenkin hääpaikkaa jo varatessa huonon mallisiksi mun kaasoille. Myin ne sitten eteenpäin jonkun muun kaasoille (hurraa, Facebookin kierrätysryhmät).

Nyt olen ollut kesän töissä Matkuksessa Iloisessa Kesäkaupassa ja sinne tuli myyntiin Aarrelabelin ihania vaaleansinisiä mekkoja. Kaikki kaasoni kävivät sovittamassa niitä ja koska ne oli kaikille passelit, ostin ne heille.

Maksoin kaasojen mekot itse, koska olin halusin kaikille kolmelle samanlaiset. Jos ei samanlaisia olisi löytynyt, olisin ostanut heille samantyyliset tai toisiinsa sointuvat mekot. Tämä järjestely oli kaikille kaasoille ok ja yksi on sanonutkin koko ajan, että laittaa päälle ihan just sitä mitä mä käsken, koska se on mun päivä.

Jos olisin antanut kaasoille vapaat kädet siinä mitä he pukevat päälleen häihin, olisin ehkä myös pyytänyt heitä ostamaan itse mekkonsa.

Mietin myös ostaisinko heille mekkoon sointuvat hiusasusteet, mutta tästä en ole vielä osannut tehdä päätöstä.

Meidän häiden teemaväriksi oli tulossa vedenvihreä, mutta nyt aika moni hankinta on tehty myös vaaleansinisenä. Onneksi ne sointuvat kauniisti yhteen. Häiden teemahan on Pieni merenneito ja mietin jo yhdessä vaiheessa ostanko heille mekot Arielin väreissä eli yhdelle punaisen kuin Arielin hiukset), yhdelle violetin kuin Arielin simpukat ja yhdelle vihreän kuin Arielin pyrstö.

Näillä nyt kuitenkin mennään ja uskon, että häätyylit tulevat näyttämään kivoilta kaikkien kolmen kaason päällä. Kenkiin sanoin vaan, että laittakaa mitkä vaan kengät, kun tunnette olonne niissä mukaviksi.

Millainen tyyli sun mielestä sopii kaasolle?

Lue myös:

https://colouroutsidethelines.vaikuttajamedia.fi/2020/06/16/haapaikka-varattuna-haasuunnittelu-voi-alkaa/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *