Hae
Colour Outside the Lines

Tammikuun plussat ja miinukset

+ Mahtavat kirppislöydöt

Tein tammikuun aikana upeita kirppislöytöjä ja oon niin onnellinen niistä. En marras- ja joulukuun aikana oikein ehtinyt kiertää kirppiksiä ja oon muutenkin nykyään tosi tarkka mitä kirppikseltä kannan kotiin, joten tammikuun löydöt yllätti minut itsenikin.

– Ulkona oli superliukasta

Vaihtelevat lämpötilat on tehneet ulos usein peilijään ja minä, muutenkin kömpelönä ihmisenä, oon meinannut kaatua jo monta kertaa. Tykkään talvesta, lumesta ja tuosta ulkomaisemasta, mutta liukkaudesta en välitä.

+ Kaunis sää ja lisääntyvä valon määrä

Päivä on selvästi alkanut jo pidentyä ja oonkin saanut ihanasti siitä energiaa. On ihanaa, kun neljältä töistä lähtiessä ei tarvitse ajaa kotiin ihan pimeässä vaan valoa riittää vielä kotimatkan ajaksi. Ulkona on muutenkin ollut monta viikkoa tosi kaunis sää.

– Liian vähän unta

Oon tammikuussa nukkunut tosi huonosti. En tiiä mikä mua on vaivannut, mutta oon nukahtanut ihan hyvin ja nukunkin alkuyön ihan hyvin, mutta herään aina joskus kolmen ja neljän välissä enkä usein edes saa uudelleen unta. Todella ärsyttävää ja aamulla väsyttää ihan liikaa. Olenkin töissä juonut energiajuomia melkein päivittäin, että jaksan koko päivän. Täytyy keksiä niille joku parempi vaihtoehto tai käydä vaikka kävelemässä happihyppelyllä torin ympäri, että hieman herää.

+ Kirjojen lukeminen

Oon lukenut tammikuun aikana kolme kokonaista kirjaa ja neljännen kirjankin oon lukenut jo puoliväliin saakka! Tästä oon erityisen ylpeä, koska loppuvuodesta kirjojen lukemiselle ei ollut oikein aikaa eikä jaksamista ja tykkään lukemisesta ihan hirveästi. Kirjapostauksia on siis luvassa, kun pääsen käymään läpi tänne lukemiani kirjoja ensi viikolla.

– Liikunnan puute

Koska oon nukkunut huonosti, ei mulla oo ollut mitään intoa lähteä liikkumaan. Jani on käynyt lenkillä melkein päivittäin ja houkutellut minuakin usein mukaan, mutta se on tuntunut liian suurelta ponnistukselta. Koska teen nykyisin pääosin istumatyötä, on helmikuussa otettava itseään niskasta kiinni ja liikkua edes vähäsen.

+ Deitti-ilta

Meillä oli Janin kanssa viime viikonloppuna deitti-ilta ja se oli ihanaa! Päästään tosi harvoin kahdestaan minnekään. Tai ehkä syy on enemmänkin siinä, ettei useinkaan pyydetä ketään vahtimaan lapsia. Nyt lapset oli mummin kanssa mökillä viikonlopun ja me saatiin levätä, syödä hyvin ja tuijottaa telkkaria niin paljon kuin haluttiin ilman, että kukaan keskeyttäisi.

– Vatsavaivat

Mulla oli kuun keskivaiheilla vatsa taas todella kipeä. En pysty enää syömään viljaa tai moniakaan muita juttuja, koska mun vatsa on niin herkkä nykyisin. Epäilen jonkun mausteen suututtaneen mun vatsan ja se oli monta päivää todella kipeä ja turvonnut. Kunnes se oli vain sekaisin enkä saanut edes nukuttua.

+ Inspiraation pukeutumiseen

Oon tammikuun myötä löytänyt taas jonkinlaisen kipinän pukeutumiseen ja miettinytkin aina illalla innoissani seuraavan päivän työvaatteita. Oon myös kuvaillut asuista enemmän videoita kuin pitkään aikaan. Jos kaipaat asuinspiraatiota, tulethan seuraamaan mua Instagramissa!

– Ikävä esikoista

Esikoisen lähestyvät synttärit on jotenkin iskenyt tajuntaan vihdoin sen, että esikoinen on muuttanut pois kotoa. Siis kyllähän mä sen tiesin, ei siitä ole kyse, mutta se, etten voi herättää häntä enää synttärinä tai ylipäänsä viettää niitä hänen kanssaan, tekee kaikesta vaikeampaa.

Sellaisia oli mun tammikuun plussat ja miinukset

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA, ASUJA JA JUTTUJA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Viime vuoden lempiasut

Viime aikojen kirpparilöytöjä

5 positiivista asiaa tältä viikolta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *