Hae
Colour Outside the Lines

Hyvän mielen vuosi alkaa nyt!

*Kaupallinen yhteistyö PS-Kustannuksen kanssa
Olen yrittänyt kevään aikana tehdä asioita, joista tulee hyvä mieli. Niitä ovat olleet muun muassa bloggaaminen useammin ja oman ajan ottaminen. Viimeksi vietin omaa aikaa, kun kävin lukijaillassaHelsingissä. Seuraava oma aika on edessä ensi maanantaina. 
Olen myös lukenut kirjoja, jotka saavat minut hyvälle tuulelle. Yksi minua ilahduttava asia, jonka olen nyt löytänyt, ovat eri podcastit. Meillä soi kotona myös aikaisempaa useammin musiikki. 
Sain testattavaksi Hyvän mielen vuosi-tehtäväkirjan ja aloitinkin sen täyttämisen huhtikuun alusta. Kirjassa on vuoden jokaiselle kuukaudelle ja kuukauden jokaiselle viikolle tehtäviä, jotka auttavat katsomaan itseään uudessa valossa ja joiden avulla saattaa löytää elämästään uusia ja ehkä yllättäviäkin ilonaiheita. Kuukausia ei ole nimetty, joten kirjan täyttämisen voi aloittaa missä kuussa vaan itselle parhaiten sopii. 
Minulle ainakin tulee parempi mieli heti, kun ajattelen positiivisia asioita ja mietin asiat positiivisesti. Olen aika hyvä lannistamaan itseäni, mutta tänä vuonna en ole antanut itseni ajatella kaikkea negatiivisesti vaan olen yrittänyt löytää hyvää kaikesta.
Tämä kirja on siis omiaan minulle, koska tämän avulla pääsen miettimään asioita syvällisemmin kuin oman pääni sisällä. Asioiden ylös kirjoittaminen auttaa myös palaamaan niihin helposti myöhemmin. Jos kaikki menee päin seiniä, on helppo lukea positiivisia asioita, joita on aiemmin kirjoittanut ylös. 

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi oma Hyvän mielen vuosi-tehtäväkirja! Käy osallistumassa arvontaan blogin Facebook-sivuilla 8.4.2018 mennessä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.