Hae
Colour Outside the Lines

Neljästoista joulukuuta

Olipa outoa tehdä pitkästä aikaa aamuvuoro arkena. Vein Vivian päiväkotiin ja ajoin siitä suoraan töihin, joten olin siellä jo tosi aikaisin.

Ihanaa, kun kaupalla käy jo aikamoinen kuhina, koska joulu on niin lähellä. Ja mä oon nyt alkanut toivottaa kaikille asiakkaille hyvää joulua, koska hei joulu on jo ensi viikolla!

Sain vihdoin ostettua kummitytölleni joululahjan ja hain muutaman joulukoristeen kotiin H&M Homesta. Pitää vielä saada ne paikalleen.

Ilalla Jani kävi vielä toimittamassa mun äidile perinteisen piparkakkutalon. Kirjoittelen siitä oman postauksen vielä tällä viikolla. Mä paketoin lahjoja sillä aikaa Melissan kanssa.

Ihan hullua muuten oikeasti miten lyhyt aika jouluun enää on. Mulla on enää 5 työpäivää ennen joulua ja koska viikonloppuna ollaan menossa sukuloimaan Joensuuhun, en tiedä missä välissä kerkeän tehdä kaiken mitä ennen joulua pitäisi saada valmiiksi. No, toisaalta, muistaako lapset isompana, ettei meillä oltu imuroitu sänkyjen alta jouluaattona, jos se unohtuu?

Millainen joulukuun neljästoista sinulla oli?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.