Hae
Colour Outside the Lines

Viisi positiivista elokuun alusta

Minusta on hauska listata asioita. Teen kauppalistoja, kodin siivouslistoja, pitkän ajan hankintalistoja ja oikeastaan kaikenlaisia listoja. Siksi haluan välillä miettiä mitä ihanaa milloinkin on tapahtunut ja nyt listaan teille luettavaksi viisi positiivista asiaa elokuun alusta.

1.Koulujen alku ja arkirytmin paluu

Ihanaa, kun lapset aloitti taas koulun ja arkirytmi palasi. Meillä esikoinen muutti Helsinkiin opiskelemaan, keskimmäinen aloitti viidennen luokan ja nuorin aloitti ekan luokan. Lisäksi mä opiskelen tradenomiksi ammattikorkeakoulussa ja Jani tekee ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Eli opiskelua riittää tässä taloudessa.

Meidän lapset menee kesälomallakin ihan ajoissa nukkumaan eli sinänsä nukkumisaikatauluihin arki ei ole vaikuttanut. He selvästi tarvitsevat paljon unta, joten tämä on toiminut meillä parhaiten. Me aikuiset kuitenkin valvottiin kesällä joka ilta aivan liian myöhään, kun oli niin valoisaa, joten arkirytmi on ihan tervetullut muutos meidän unien kannalta.

2.viilenevät ja hämärtyvät illat

Mä rakastan polttaa kynttilöitä, pitää tunnelmavaloja päällä ja käpertyä torkkupeiton alle teemukin kanssa. Tämän takia mä oikein odotan kunnolla viileneviä ja hämärtyviä iltoja. Vaikka kesä on kiva, mä en millään tavalla nauti kuumuudesta. En pysty olemaan auringossa, koska mun iho palaa herkästi ja nukun tosi huonosti, kun makkarissa on liian kuuma.

Odotan jo innolla, että meidän koti viilenee. Kesän kuumuus on saanut talon lämpiämään tosi lämpimäksi ja välillä täällä ei ole edes miellyttävä olla. Nyt on jo aika hämärää iltaisin ja pikkuhiljaa (ainakin ulkona) lämpötilakin on ollut kivan viileä.

3.reissu esikoisen uuteen kotiin

Lähdin tänään itsekseni reissuun katsomaan esikoisen uutta kotia ja sitä kuinka hän pärjää siellä. Aiotaan tehdä ruokaa, pestä pyykkiä ja varmaan katsotaan joku leffa. Luulen, että joudun myös opastamaan häntä muutamassa käytännön asiassa, jotka pitää nyt aikuisena hoitaa itse.

Oli aika haikeaa, kun lapsi muutti niin kauas, mutta toisaalta hän oli puhunut muutosta jo todella kauan, että ei se ihan yllätyksenä tullut. Hän on selvästi viihtynyt, joten ihanaa päästä näkemään millaista siellä on 18-vuotiaan silmin.

4.hääpäivä

Meillä oli Janin kanssa elokuun alussa toinen hääpäivä. Ei kyllä juhlittu mitenkään, koska mulla sattui olemaan sinä päivänä työvuoro. Katsotaan, jos päästäisi viikonloppulomalle jossain vaiheessa syksyllä. Helsingissä esitetään taas Pieni merenneito-musikaalia, joka jäi meillä katsomatta koronavuosien aikana, joten ainakin sinne olisi reissu suunnitteilla.

5.sukulaisten tapaaminen

Ollaan elokuussa tavattu paljon sukulaisia molempien puolelta ja se on ollut kiva juttu. Ollaan vähän huonoja nykyään käymään kylässä kenenkään luona, kun molemmat käy töissä ja opiskelee. Ei ehkä ole niinkään kiire koko ajan, mutta väsymystasot on illalla sen verran isot, että ei jakseta lähteä minnekään. Onneksi kuitenkin välillä tulee käytyä jonkun luona kylässä ja nytkin meillä on monta kivaa tapaamista tiedossa syksylle.

Siinä mun viisi positiivista elokuun alusta. Tottakai elokuussa on ollut monta muutakin kivaa juttua, esimerkiksi yhdet häät ja paljon ihania asiakaskohtaamisia.

Mitkä on ollut sun elokuun kohokohdat tähän mennessä?

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA. LÖYDÄT MINUT MYÖS TIKTOKISTA JA YOUTUBESTA

LUE MYÖS:

Meidän kesä 2023

Mä aloitin Youtube-kanavan

Mä annoin 6-vuotiaan päättää kauppaostokset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *