Hae
Colour Outside the Lines

Tyttöjen risteily osa 3

Lauantai-ilta jatkui ilma-akrobatialla. Katsottiin perjantai-iltana esitys promenadella ja lauantaina satuttiin olemaan yläkannella juuri esityksen aikaan, joten nähtiin se yläilmoista. Edellisellä kerralla meillä oli promenade-hytti ja olimme juuri sopivalla kohdalla, että lapset näkivät esityksen hytin ikkunasta. 
Akrobatiaesityksen jälkeen menimme hetkeksi katsomaan lasten Siljalandiin Itse Ilkimys 2-elokuvaa. Elokuva oli ihan lopuillaan, joten emme kauan siellä viipyneet. Olimme Silja Serenadella, jota ei ole vielä remontoitu, joten siellä oli iloksemme vielä nostalginen vanha Siljaland, jossa muistan itsekin lapsena leikkineeni. Silja Symphonyhan on jo remontoitu ja siinä on hieno uusi leikkipaikka, josta kirjoittelin edellisen risteilyn jälkeen täällä.  

                        

Lauantaina iltashow esitettiin ja esiintyjänä oli venäläinen tanssiryhmä Todes. Esitys oli sekoitus eri kappaleita ja aika tyypillinen Siljan iltashow. Se oli oikein viihdyttävä ja ravintola olikin tupaten täynnä. Pääsimme silti ihme kyllä istumaan.

                        

Sunnuntaiaamuna lähdimme ajoissa aamupalalle ja Lissun iloksi törmäsimme Harri Hylkeeseen. Aamupala on must niin laivalla kuin hotellissa, koska valinnanvaraa on niin paljon. Jopa minulle, joka en yleensä syö aamupalaa, maistuu aamupala. Siinä täytyy olla jotain taikaa. Lissun mielestä parasta aamupalalla taisi olla minimuffinsit.

                       

Laiva saapui Helsinkiin kello 10.00 ja lähdimme kävelemään kaikkien kantamustemme kanssa kohti parkkihallia. Ensi kerralla taidan ottaa kyllä Lissulle oman matkalaukun, koska oli hieman hankalaa kantaa kaikkia laukkuja kerralla. Onneksi parkkihalli ei kuitenkaan ollut kaukana. Kotimatkalla pysähdyimme vielä Juustoportin tehtaanmyymälässä Mäntsälässä.

                      

Mitä mieltä te olette hotellin ja laivan aamupalasta? 

2 kommenttia

  1. titti // tittin elämää kirjoitti:

    Ei oo tullu laivan buffassa syötyä sit öö kohta 24 vuoteen 😀 Mutta jäänyt mieleen, että ruhtinaallinen. Hotelleissa rakastan sitä aamiaista! Vaikka yleensä itsekin syön korkeintaan leivän aamulla jos sitäkään 🙂

    Ihana toi lehmä! Ton tyylisiä oli Unkarissa kaikkien kahviloiden ym lähistöllä 🙂 Ne oli vaan aina eri värisiä/kuvioisia.

  2. Susanna kirjoitti:

    Hotelliaamupalat <3 Toi lehmä oli kyllä hauska:D Se oli Juustoportilla. Oon kerran itsekin Unkarissa käyny ja joku lehmä kyllä sieltä muistikuvissa on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.