Hae
Colour Outside the Lines

Hääjuttuja tulossa

Me vietettiin häitä 6. elokuuta ja oon siitä asti yrittänyt kirjoittaa niistä myös tänne -vähän huonolla menestyksellä. Nyt kuitenkin lupaan, että hääjuttuja on tulossa ja PALJON!

Ajattelin vähän raottaa budjettia, hääpuvun valmistusprosessia, ruokalistaa ja kaikkia muita ihania juttuja, joita meidän häät piti sisällään.

Koska meillä ei ollut häissä ollenkaan valokuvaajaa, on kuvat osa vähän suttuisia ja heilahtaneita, joten pahoittelen sitä, että tulen ehkä käyttämään postauksissa samoja kuvia uudelleen. Kuvamateriaalia kun ei ole ihan hirvittävän paljon.

Meillä oli aika pitkälti sellaiset tee se itse-häät, jotka oli ihan meidän näköiset. Teemana oli Pieni merenneito ja se näkyi esimerkiksi musiikissa, kakkukoristeissa ja tienvarsikylteissä. Mun puvussa oli myös Arielin hääpuvusta tutut puhvihihat.

Juhlittiin meidän häitä meidän läheisten ympäröimänä ja vieraita oli noin 50 lopulta paikalla. Kutsuttiin lähemmäs 70 henkeä, mutta kaikki ei päässeet, joka on ihan ymmärrettävää. Tänä kesänä kun juhlia riitti ihan kunnolla. Mun serkku taisi osallistua neljiin häihin kesän aikana.

Toiveita otetaan vastaan kommenteissa mistä häihin liittyvistä aiheista haluaisitte mun kertovan. Häitä suunnitellessa kun usein pitää miettiä aika monia erilaisia hääjuttuja ja pitää monia lankoja käsissään.

Kirjoittelen erikseen myös meidän häämatkasta, jolla suunnattiin Lappiin. Me ei kumpikaan oikein olla sellaisia rannalla löhöilijöitä, joten tämä oli meille ihan hyvä ratkaisu.

Päästiin muuten vihdoin ja viimein viime viikolla ottamaan meidän hääpotretitkin! Oltiin siis ekan kerran menossa jo kuukausi sitten, mutta silloin satoi kaatamalla vettä ja meidän oli tarkoitus kuvata ulkona. Sen jälkeen kuvaaja sairastuikin ja joutui siirtämään kuvausta, joka ei meitä ollenkaan haitannut, koska kuvilla ei sinänsä ollut kiire.

Viime viikolla sitten käytiin kuvailemassa ja saatiinkin ihana ruska meidän kuvien taustaksi. Saatiin jo muutamat maistiaiset kuvista ja ne näyttää niin ihanilta. Jaan niitäkin tänne enemmän, kun saan kaikki kuvat itselleni.

Mistä häihin liittyvistä jutuista haluaisit kuulla lisää?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Meidän häät olikin meidän ekana hääpäivänä

Kaasojen häätyyli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *