Hae
Colour Outside the Lines

Bean kesäasu

Tulihan se kesä sieltä viimein! Juuri sopivasti, kun minun viimeinen kesälomaviikko alkoi. Ollaankin nautittu kesäsäästä koko perheellä -tosin J on ollut aika paljon töissä. Ehkäpä huomenna päästään rannalle koko perheellä. 
               
               

Lapset on molemmat kasvanu kesän aikana tosi paljon. Lissu oli venähtäny kolmessa kuukaudessa kuusi senttiä (!), joka huomattiin, kun Särkänniemeä varten piti pituutta tarkistaa. B:kin on kasvanut niin paljon, että meillä käytetään jo kokoa 116cm. Hullua, että vaatteiden kokolapuissa ikänä lukee 6v ja meidän 3-vuotias niitä käyttää.

               

               

Paita, sukat ja lippis Citymarket, shortsit Esprit,
tennarit 
Converse, aurinkolasit Hello Kitty

           Onko teidän lapsilla ollut kasvupyrähdyksiä kesän aikana? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.