Hae
Colour Outside the Lines

Kesäkatsaus 2015

Viikkokatsaukset on tässä kesän kuluessa hieman unohtuneet (ANTEEKSI), joten teen nyt kesäkatsauksen ja linkkailen tähän pidempiä postauksia, jos olen niistä niitä kirjoittanut. Nyt kun on kesälomat pidetty ja töihin palattu, niin on helppo taas palata normaaliin bloggausrytmiinkin. Edellinen viikkokatsaus löytyy täältä


Vietettiin Lapissa viikko minun isän kanssa. Meillä on siis kesämökki lähellä Vesa-Matti Loirin mökkipaikkaa ja kuulemma iskä on häneen pariin otteeseen törmännytkin. Lapissa vaellettiin, käytiin eläinpuistossa, syötiin hullun kokoinen munkki kolmestaan tyttöjen kanssa, käytiin Angry Birds aktiviteettipuistossa ja vietettiin aikaa yhdessä. Istuttiin myös yhteensä noin vuorokausi (jollei pidempäänkin) autossa. Ollaan myös nautittu ystävien seurasta, pidetty Jenkkibileet (kurkkaa bileiden ruokia, koristeluja ja vaatteita), käyty uuden ABC:n Super Cornerissa, käyty kerran rannalla, syöty vohveleita ja pelattu lautapelejä.  Käytiin myös lasten KooGames-tapahtumassa.
Tehtiin viikonloppureissu Muumimaailmaan(osat 1, 2 ja 3) ja Väskin seikkailusaarelle. Yövyttiin Naantalissa mökissä ihan kävelymatkan päässä Muumimaailmasta.  

                              Ja mikä parasta, nautittiin Jaden seurasta koko heinäkuu! 

                              

Mitä te olette puuhailleet tänä kesänä? 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.