Hae
Colour Outside the Lines

Rento, mutta tyylikäs shoppailuasu Tukholmassa

Me rakastamme Tukholmaa kuten blogissa olen useasti maininnut. Voisimme reissuta muuallakin, mutta Tukholmassa tuntuu kuin palaisi kotiin aina sinne matkustaessa. 
Yksi Tukholman parhaista kohteista meidän mielestä on Mall of Scandinavia. Ja yksi Mall of Scandinavian eduista on, että vaikka tulisit ostoskeskukseen keskellä talvea, sinun ei tarvitse raahata ulkovaatteitasi mukanasi, koska ostoskeskuksesta löytyy valvottu narikka. 
Shoppailukin on paljon mukavampaa, kun ulkovaatteet ei purista tai hiosta. 

Ostin kuvissa näkyvän neuleen Zarasta viime syksynä Gloria Fashion Show’hun, mutta jostain syystä se on jäänyt kaappiin roikkumaan eikä ole oikein eksynyt päälle ollenkaan ihanuudestaan huolimatta. Pakkasinkin neuleen mukaan Tukholman reissulle, koska päätin, että nyt sen on aika päästä taas käyttöön.

Puettuani sen päälle en oikein ymmärtänyt miksi en ole sitä käyttänyt. Se on mukava päällä ja kangas on juuri sopivan paksuista. Tästä saattaa vielä kehittyä lempineuleeni.

Hameen ostin syksyllä hautajaisia varten, mutta lopulta päädyin laittamaan hautajaisiin eri mekon. Tämä hame on päätynyt päälle lukemattomia kertoja ja olenkin suunnitellut tekeväni siitä postauksen, jossa esittelesin muutaman eri tyylin kuinka olen hametta yhdistellyt.

Jalkaan shoppailureissulle päätyivät talvella Dinskon alesta löytyneet hopeiset kimalletennarit, joissa on hieman korotettu pohja. Tunnen niillä itseni pidemmäksi vaikka eivät ne tuo kuin muutaman sentin lisäpituutta. 
En ollut käyttänyt kenkiä kertaakaan ennen reissua ja vähän pelkäsin, että jalat ovat ihan rakoilla reissun päättyessä, mutta ihme kyllä kengät eivät hanganneet yhtään! Se oli aika iloinen yllätys, koska ainahan uudet kengät hankaavat jostain kohti. 
Tennaritkin ovat päässeet käyttöön jo vaikka kuinka monesti. Laitan varmasti ne jalkaan myös kesän konserttireissuille, koska niissä jalat eivät väsy nopeasti. 
Neule: Zara
Hame: Noisy May
Sukkahousut, korvakorut ja laukku: H&M
Kimalletennarit: Dinsko

Mikä on sinun lempivaate tällä hetkellä? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.