Hae
Colour Outside the Lines

Piparijoulukoristeet

Viimeiset jouluvalmistelut on täydessä vauhdissa ainakin täällä. Tultiin jo minun vanhemmille joulun viettoon. Käytiin vielä äidin kanssa kaupassa ihan viime minuuteilla. Oltiin tosin siellä kaupassa se kaksi tuntia ja aika monta asiakasta sinne vielä jäi. Vähän kävi sääliksi niitä väsyneen näköisiä myyjiä. Muistan kyllä ne jouluruuhkat omiltakin myyjävuosilta.
Tein pipareista joulukuusen koristeita, mutta eihän täällä ollutkaan kuusta. Itse en voi edes oikeaa kuusta sisälle ottaa, koska olen sille liian allerginen, mutta muovinenkaan kuusi ei ollut löytänyt paikkaansa olohuoneesta tänä vuonna. No, onpa ainakin nätin näköisiä pipareita. Ainut, että hassusti tuo sokerikuorrute kadotti väriään jähmettyessään.
Nyt laitetaan kinkku uuniin ja aletaan paketoimaan vielä viimeiset paketit. Huomenna onkin jo jouluaatto!

Onko teillä aatonaattona jo kaikki valmiina

vai meneekö valmistelut yömyöhään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.