Hae
Colour Outside the Lines

Tyttöjen risteily osa 2

Lauantaiaamuna laiva saapui puoli kymmenen aikaan Tukholmaan. Kävimme ensin syömässä vatsat täyteen buffetissa aamiaisella.
                     
Vietimme Ruotsissa koko maissaoloajan, joka Siljan risteilyllä on kuusi tuntia. Siitä enemmän omassa postauksessaan.  
                     
                     
Illalla menimmekin sitten taas syömään laivan buffettiin. Tällä kertaa oli hieman helpompi valita syötävää, koska tiesi jo mistä tykkää ja mistä ei. Oma suosikkini oli ehdottomasti yrttimaustettu kylmä broilerinfilee ja vadelmakastike. 

Olin hieman pettynyt buffetin tarjontaan, koska tällä kertaa buffetissa oli selvästikin painotettu meren antimiin ja hieman unohdettu ne, jotka eivät voi syödä kalaa. 

Lauantaina laivan matka oli rauhallinen, koska meri oli todella tyyni, joten lähdimme buffetin jälkeen katselemaan maisemia kannelle. 
                       

                   

                   

Tänä kesänä Silja Line ja Vepsäläinen olivat yhteistyössä valmistaneet kannelle 13 Summer Loungen. Kivalta näytti, mutta ulkona oli aika viileää, joten lounge oli aika tyhjä. 

                           

Oletteko te käyneet laivalla lähiaikoina? 

2 kommenttia

  1. Inspiration, Viltsumari kirjoitti:

    En ole laivalla käynyt ihan äskettäin, viimeksi vajaa 10 v sitten, mutta tuota sinun raitamekkoasi jäin kuolaamaan! olen etsiskellyt PYSTYraitamekkoa, mutta aina vastaan tulee vain vaakaraitaa.

  2. Susanna kirjoitti:

    Niin, siis tuota Katjan raitamekkoa? Se on muistaakseni ostettu Tampereen Sokoksen Marks&Spencer-osastolta. Sieltä siis kannattaa katsella. Ja hassua kyllä miten ne on aina vain sitä vaakaraitaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.