Hae
Colour Outside the Lines

Olispa jo kevät!

Vanhoja kuvia poistaessani törmäsin vanhoihin asukuviin, jotka olivat unohtuneet arkiston aarteisiin. Voi, että tuli ikävä lämpimämpiä (onpa muuten kauhea sana!) säitä ja sitä, kun ulos pystyi lähtemään kevyellä takilla -tai vaikka ilman takkia. 
Vaikka rakastankin sitä, että Suomessa on neljä vuodenaikaa, alkaa tämä kylmyys jo pikkuhiljaa riittää. Miten ihanaa olisikaan, kun ei tarvisi taistella lasten pukemisen kanssa joka aamu. 
Olen selvästikin aivan liian kriittinen näiden asukuvien suhteen, koska näin puoli vuotta myöhemmin kuvat näyttävät mielestäni ihan hyviltä. Muistan hylänneeni nämä, koska ilme oli väärä tai vihasin kaksoisleukaani tai asento oli jotenkin tyhmä. 
Nyt, kiitos teidän rohkaisujenne, alan julkaista niitäkin kuvia, jotka ovat mielestäni sillä hetkellä muka jotenkin huonoja, koska selvästikään en osaa suhtautua omiin kuviini neutraalisti. 

Täällä oli eilen aamulla -18C, joten ei ihan ollut ohuen takin keli. Auton ikkunat olivat ihan umpijäässä ja raappasinkin niitä varmaan vartin, että pystyin lähtemään autolla liikkeelle. Vivia oli kuumeessa, joten kävin viemässä isommat tytöt eskariin ja kouluun ja tulin takaisin kotiin ennen kuin Jani lähti liikkeelle. Onneksi saimme äidin autoa lainaksi niin ehdin hyvin ajoissa takaisin kotiin. 
Meillä on muuten yksi hassu naapuri, joka ei jaksa raapata ikkunoita ollenkaan ja laittaa aina auton pyörimään ja lampsii takaisin kotiin odottelemaan, että auto on sulanut. Autossa on siis avain virtalukossa ja auto ei ole lukittuna ja tuossa se parkkipaikalla saattaa vartinkin yksinään pyöriä. Ihme, ettei ole auto vielä lähtenyt pitkäkyntisten mukaan. 

Tänään ja huomenna meillä juhlitaankin Bean ja Melissan syntymäpäiviä. Molempien syntymäpäivät on helmikuun alussa ja pidämmekin yleensä sukulaisille ja ystäville yhteiset juhlat. Tämä on kaikille helpointa, koska osa sukulaisista tulee kauempaa. Nyt saamme myös monta ystävää kylään Kuopion ulkopuolelta. 
Kirjoittelen juhlista ja niiden tarjottavista tännekin, kun olemme saaneet juhlat juhlittua. Rakastan juhlien järjestämistä, joten teemaa on mietitty jo jonkin aikaa. Järjestäminen meinasi kyllä käydä kunnon päälle, koska jostain syystä en ole saanut nukuttua pariin viikkoon oikein ollenkaan. Onneksi meillä on täällä monta käsiparia auttamassa leipomisessa ja siivoamisessa. 

Takki: Lindex
Hame: Cubus
Toppi: H&M
Kengät: Converse
Laukku: Furla

Joko te odotatte kevättä? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.