Hae
Colour Outside the Lines

Pakkausongelmia (+ARVONTA)

Ylihuomenna tämä tyttö lähtee Hollantiin! Nyt on vaan ongelmana, että mitäs ihmettä minä sinne pakkaan? Ajattelin lähteä pelkällä käsimatkatavaralla ja jos perillä tuntuu ostoksia kertyvän, maksan sitten laukun tulomatkalla ruumaan. Mutta miten ihmeessä pakata pelkkä käsimatkatavarana kulkeva matkalaukku sekä käsilaukku niin, että pärjään niillä viikon? 
En ole koskaan ollut kovin hyvä pakkaamaan kevyesti ja tämä pakkaaminen tuottaakin aika paljon hankaluutta. Läppäri, laturi, puhelin, puhelimen laturi, passi, lentoliput, bussiliput, lompakko. Siinä ne mitkä on pakko muistaa. Loput voi aina uusia perillä, jos unohtuu. 
Toinen ongelma on vaatetus. Tiedän perillä olevan 5-10 astetta lämmintä, mutta olen vielä kahden vaiheilla nahkatakin ja villakangastakin välillä. 
Joskus on vaikeaa olla nainen…
Voitin muuten kaksi Viking Linen risteilyetukorttia, joita en itse pysty käyttämään, joten Viking Linen luvalla arvon ne teille ihanille lukijoille. Kortit oikeuttavat Helsinki-Tukholma risteilyyn Mariella- tai Gabriella-laivalla ja matkustusaikaa on 22.12.2015 asti eli voi lähteä joulumarkkinoille ja -ostoksille Tukholmaan. Kortti on voimassa sunnuntai-keskiviikko lähdöillä ja oikeuttaa 2-4 henkilön matkaan (ikäraja 21 vuotta). Kortilla pääsee B4-hyttiin. A- ja BL-hyttiin pääsee pienellä lisämaksulla. Matkustajamaksua tulee lisäksi 2€/henkilö.  

Arvontaan voit osallistua jättämällä sähköpostiosoitteen kommenttina tähän postaukseen. Arvon lahjakortit lauantaina 28.11.2015 klo:21.00, niin voittajat pääsevät varaamaan matkoja vaikka jo heti sunnuntaina.  Arvonta päättynyt.
Mitä sinä pakkaisit mukaan viikon matkalle Hollantiin? 

8 kommenttia

 1. Susu kirjoitti:

  Hyvää ja rentouttavaa matkaa teille!

  susannakoski@icloud.com

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Turvallista ja hauskaa matkaa teille 🙂 Ota mukaan ainakin hyvät kävelykengät 🙂 ja käsidesiä.
  t. Nelliina
  nelliina(@)yahoo.com

 3. titti // tittin elämää kirjoitti:

  Millä yhtiöllä lennät? Norwegianille mahtuu tosi iso käsimatkatavara. Tarviitko mitään edustuskenkiä vai käviskö että otat sellaset kengät jalkaan millä voi kävellä paljon eli lenkkarit tms.

  Jos palelet herkästi niin neule + nahkatakki tai pelkkä villakangastakki.

  Onko millainen majoitus? Voiko pestä pyykkiä? Jos voi niin ihan muutama vaate vaan.

  Jos aiot shoppailla niin ota pelkästään päällä olevat vaatteet ja yks varavaatekerta ja osta loput periltä. Ja muista laittaa kaikki meikit ja lääkkeet ym nesteet litran minigrip pussiin ku ne pitää kentällä nostaa laukusta näkösälle nii pääsee helpommalla jos laittaa vaik käsilaukkuun ne.

  Mä en kans pääse käyttään lahjakorttia niin en osallistu nyt arvontaan 🙂 kivaa reissua!

 4. titti // tittin elämää kirjoitti:

  Nii ja kaikki shampoot, hammastahnat, dödöt, hiustuotteet hanki vasta perillä ja jos näyttää ettei takas tullessa laukkuun mahdu niin hylkää sinne. Ei taida saada ku ruumassa muutenkaan niitä kuskata. Ja jos oot käsidesi friikki nii kato et on alkoholiton ei siis helposti syttyvä ja pieni matkakoko 🙂

 5. Susanna kirjoitti:

  Kaikki shampoot ja muut putelit on kyllä tarkotus jättää sinne, koska en halua kuskata takaisin mitään ylimääräistä. Ollaan perheissä yötä eli periaatteessa olisi pyykinpesumahdollisuus, mutta epäilen, ettei meillä ole siihen aikaa. Ostan sitten vaatteita sieltä (hyvällä tekosyyllä), jos puhtaat loppuu kesken. Jos pääsen primarkiin shoppailemaan, niin ostan sieltä tarvittaessa isomman matkalaukun:D

 6. Susanna kirjoitti:

  Niin ja lennetään KLM:llä. Tennarit ajattelin ottaa kengiksi, kun tiedossa on aika paljon kävelyä.

 7. Susanna kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Laitan sinulle sähköpostia lahjakortista!

 8. Susanna kirjoitti:

  Kiitos vinkeistä! Laitan sinulle sähköpostia lahjakortista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.