Hae
Colour Outside the Lines

Minä imetän juuri siellä missä itse haluan!

*Kaupallinen yhteistyö By Pinjan kanssa
Suomessa vietetään tällä viikolla imetysviikkoa. Itselle viikko tuntuu ajankohtaiselta, koska meillä on pieni vauva, jota vielä täysimetän. Imetyshetket ovat vauvan ja äidin yhteistä aikaa, jossa ihokontakti tuo vauvalle turvallisuuden tunteen.
Imetys on itselle erityisen tärkeä asia tämän vauvan kanssa, koska Lissun kanssa imetys meinasi kariutua jo alkumetreillä enkä missään vaiheessa saanutkaan häntä täysimetettyä. Maito ei tuntunut nousevan oikein millään ja imettäminen teki todella kipeää. Ongelmana oli myös, ettei vauva suostunut isompana enää rauhoittumaan rinnalle, koska näpeillä olisi pitänyt olla koko ajan jotain tekemistä.
Nipsun kanssa imetys lähti alusta alkaen rullaamaan paljon paremmin. Maito nousi kunnolla sairaalassa noin kolme päivää synnytyksestä. Ennen sitä jouduimme jonkin verran ottamaan lisämaitoa, koska maitoa ei tullut omasta takaa niin paljon kuin vauva olisi halunnut. Vauva otti heti ensimmäisellä imetyskerralla hyvän otteen ja söi ahnaasti. Maidon nousun jälkeen vauva ei oikein ottautunut rinnalle, koska hengittäminen oli vaikeaa. Rinnat olivat todella täynnä ja vauvan oli vaikea saada oikein otettakaan. Koitimme rintakumia ja sen kanssa imetys on ollut ihan erilaista. Vauva tarttuu rintaan melkeinpä heti ja syö rinnasta hirveää kyytiä.
Koska vauvalla voi tulla nälkä missä vain, koen ihan luonnolliseksi syöttää häntä missä vain. Vielä raskaana ollessani mietin, etten ehkä tunne oloani mukavaksi julkisilla paikoilla imettäessäni, mutta jotenkin siihen tottui jo sairaalassa, kun huoneessa ravasi hoitajaa hoitajan perään ja tottakai kaikki tulivat aina juuri silloin, kun heiluit huoneessa tissi paljaana. Eli varokaa vaan kaikki maailman Teri Niitit, minähän imetän juuri siellä missä minun lapsellani on nälkä!
Meidän imetyshetkien pelastus on ollut imetyskoru. Pienillä sormilla on tekemistä imetyshetken ajan ja äiti välttyy naarmuilta. Luulen, että koru käy vauvalle vielä kiinnostavammaksi, kun hän vähän kasvaa. Saatiin ihana By Pinja-imetyskoru meidän imetyshetkien tueksi ihanalta suomalaiselta yritykseltä. By Pinja on Pinja nimisen äidin perustama yritys, joka toi ensimmäisenä suomalaisena merkkinä silikoniset imetyskorut Suomen markkinoille. Imetyskorut on valmistettu elintarvikesilikonista, joten vauva voi rauhassa laittaa ne kesken imetyshetken vaikka suuhun. Koru ei kuitenkaan ole lelu, joten älä jätä lasta valvomatta korun kanssa. Valikoimasta löytyy montaa eriväristä ja muotoista korua. Valitsin itselleni statement-korun värissä lavender.
Lukijani saavatkin imetysviikon kunniaksi By Pinjan nettikaupasta 15% alennuksen koko valikoimasta syöttämällä tilauksen yhteydessä koodin COTL. Koodi on voimassa sunnuntaihin 23.10.2016 asti. Verkkokauppaan pääset tästä.

Onko teillä käytössä imetyskoru ja onko siitä ollut apua?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.