Hae
Colour Outside the Lines

Blogit, joita itse luen säännöllisesti

But I am a human not a sandwich, Iina Hyttinen

Iinan blogi oli yksi ensimmäisistä blogeista, joita aloin lukemaan. Iina aloitti bloginsa jo 10 vuotta sitten ja on kirjoittanut sitä siitä asti hyvin säännöllisesti.

Iinan perheeseen kuuluu aviomies Otto, kolme tytärtä ja Iina odottaa perheen neljättä tytärtä syntyväksi syksyllä.

Oon saanut tavata Iinan useamman kerran livenä ja hän on ihan yhtä ihana ja lämmin persoona oikeastikin kuin somessa. Iinalla on ihanan positiivinen ote elämään ja se näkyy sekä blogissa että hänen Instagram-tililläänkin.

Iina on mulle itselleni tosi iso inspiraatio, koska hän tekee blogi- ja sometyötä niin antaumuksella ja hoitaa samalla perheen. Hän on mun isoin idoli blogimaailmassa ja toivon, että pääsen joskus edes kymmenesosan sille tasolle millä Iina on.

IIDAN MATKASSA, IIDA ÅFELDT

 

Löysin Iidan tilin Instagramissa muutama vuosi sitten, kun hän odotti esikoistaan. Iida hankki esikoisensa Eemin yksin. Hän tuli raskaaksi ja lapsella oli kaksi isäehdokasta. Lapsen synnyttyä, ja dna-testin jälkeen, isäksi vahvistettu henkilö ei halunnut kuulua Iidan ja Eemin elämään, joten Iidasta tuli yksinhuoltaja.

Nyt hän haaveilee itsellisestä äitiydestä eli toisesta lapsesta, jonka hankkisi myös yksin.

Iidalla on ihanan rempseä ote elämään ja hän kertoo sekä blogissa että Instagramissa ihanan avoimesti ja rehellisesti tuntemuksistaan. Hän on kertonut huonosti menneistä treffeistä, tubulaarisista rinnoistaan, isäpuolensa itsemurhasta ja oikeastaan kaikesta mikä liittyy hänen elämäänsä.

Mua viehätti ehkä Iidan blogissa eniten se, että osasin samaistua häneen, koska oon itsekin saanut esikoiseni yksin.

MUTSIS ON, EMILIA HUTTUNEN

Emilia odottaa myös neljättä lastaan. Hänen blogiaan oon seurannut jo useamman vuoden ja sieltä on saatu lukea sekä pikkulapsiarjesta, sekundaarisesta lapsettomuudesta kuin yllätysraskaudesta.

Emilialla on ihanan positiivinen ote elämään vaikka se heittelisi välillä päin seiniä. Ihailen Emilian kykyä pysyä positiivisena vaikeiden raskauksien aikana.

Emilia ottaa myös aivan ihania valokuvia ja niitä ihailen usein Instagramin puolella.

 

MINNEAN MURUJA, MERI

Minnean muruja-blogi ja Instagram on pullollaan ihania reseptejä, kadehdittavaa plusmuotia ja  positiivista energiaa.

Voisin ottaa suoraan omaan kaappiini kaikki blogissa näkyvät ihanat mekot ja näitä ruokakuvia katsellessa tulee aina nälkä.

Tietysti luen aktiivisesti myös kaikkia ihania Vaikuttajamedian blogeja. Vaikuttajamedialla on ihan huikea määrä ihania bloggaajia ja blogit päivittyvät ahkeraan tahtiin.

Huomaan itsekin, että mulla on selvästi lukulistalla positiiviset blogit. Sellaiset blogit, joista tulee hyvä mieli. Joskus tottakai luen myös niitä syvällisempiä ja vähemmän positiivisia juttuja, mutta mun mielestä on ihanaa lukea muiden onnistumisista, katsella kauniita vaatteita ja ihailla muiden aikaansaamia ruokia.

Mitkä blogit on sun suosikkeja?

 

LUE MYÖS:

VIIME KESÄN LEMPPAREIN MEKKO

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

2 kommenttia

  1. Meri kirjoitti:

    Kiitos maininnasta! ❤
    Ja tuttuja blogeja nämä kaikki myös minulle. Ihania tyyppejä ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.