Hae
Colour Outside the Lines

Ole tarkka, ota Pirkka!

Koin tänään iloisen ja positiivisen yllätyksen, kun postiluukusta kolahti uudistunut Pirkka-lehti. Ulkoasu ja lehteen käytetty paperi olivat kokeneet suuren uudistuksen. Kannessa hauskuutti Lissun suosikkitubettaja Miisas ja muutkin otsikot vaikuttivat mielenkiintoisilta. Tämän lehdenhän olisin voinut napata mukaani ruokaostoksilla ja maksaakin siitä pari euroa! 

Eniten minut yllätti lehden sisältö, joka oli kokenut aikamoisen uudistuksen sekin. Miisan haastattelu oli monta aukeamaa pitkä, mukana oli bloggaajien vinkkejä, askarteluohjeita ja jopa 30 ruokaohjetta! Entiseen Pirkka-lehteen verrattuna tämä oli mahtava! Ennen selasin lehden läpi ja se jouti melkein suoraan keräyspussiin, nyt sen parissa kului useampi tovi ja säästin sen vielä uudelleen lukua varten. 
Resepteistä meillä menee testiin ainakin pizza, tuorepasta, piparminttumuffinsit ja banaaniletut. Monta muutakin hyvää reseptiä täytyy kokeilla! Lehden takaosasta löytyy edelleen perinteiset mainokset, mutta niistäkin osan ulkoasu oli kokenut muutoksen. Ei voi muuta kuin nostaa peukkua lehden tekijöille! 

Joko te olette saaneet kotiin kannettuna uuden Pirkka-lehden ja jos olette, mitä piditte sen uudistuksesta?

6 kommenttia

 1. titti // tittin elämää kirjoitti:

  Tulispa tänään, vielä ei ole tullut! Vanhasta (viimeks uudistuneesta) en kovin tykänny, aikoinaan Pirkka oli ihan paras 🙂

 2. hnrika / tyyppikirjoittaja.com kirjoitti:

  Eilen tuli meillekin ja reaktio oli todellakin että wau! Tykästyin kans tohon layouttiin ja paperiin.. Ja kertaheitolla tuli paljon mielenkiintosemmaks tuon lehden sisältö. Nyt se tuntuis olevan päivitetty nykypäivän nuorille aikuisille perheineen, kun se vanha tyyli lehdessä oli enempi ehkä eläkeläistyyliä 😀

  http://reflexdance.blogspot.com/

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Banaaniletut on ihan supernamia varsinkin kun laittaa pikkiriikkisen kardemummaa. Meidän perheen suosikki! Ja tosiaan tuo uusi pirkka on paljon modernimpo ja muistuttaa aikakauslehteä todella paljon! Kiva blogi sinulla muuten.

 4. Susanna kirjoitti:

  Toivottavasti sait lehden postin mukana! Tämä numero oli kyllä todella laadukas.

 5. Susanna kirjoitti:

  Todellakin oli kertaheitolla muuttunut kohderyhmä! Selvästikin havitellaan nyt nuoria aikuisia.

 6. Susanna kirjoitti:

  Kiitos:) Itse tykkään laittaa hipauksen kanelia lettutaikinaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *