Hae
Colour Outside the Lines

Ihanat vanerikorvakorut

Kävimme ystäväni Katjan kanssa tänään Nook Kollektiivissa järjestetyssä korvistyöpajassa. Työpajassa sai tehdä valmiista vaneripohjista omanlaisensa vanerikorvakorut ja hinta määräytyi käytettyjen vaneripalojen mukaan. Bongasin työpajan Facebookista ja onneksi niin, koska tämähän oli aivan mahtava tapa päästä toteuttamaan luovuuttaan.
Suunnittelin ensin tekeväni vanerikorvikset, jotka on maalattu puoliksi jollain värillä, mutta päästyämme työpajalle huomasimme jonkun tekevän korviksia kolmesta erikokoisesta pallosta ja niin keksimme Katjan kanssa molemmat idean omiin korviksiimme. Halusin kuitenkin myös toiset korvikset ja tein myös salmiakin muotoiset korvikset.
Väriksi valikoitui baby pink eli tuollainen ihanan hempeä vaaleanpunainen. Jotenkin omasta vaatekaapista on taas alkanut löytyä enemmän ja enemmän tuota ennen niin paljon rakastamaani vaaleanpunaista.
Korvikset olivat todella helppotekoiset. Vaneripalat maalattiin haluamallaan värillä ja maalin kuivuttua palat asennettiin korupohjiin.
itsetehdyt vanerikorvakorut
Työpajan suosio yllätti järjestäjät ihan täysin ja jo tunnin kuluttua työpajan alusta osa vaneripohjista oli loppunut. Toivottavasti työpajoja järjestetään uudelleenkin pian. Minä ainakin olisin ensimmäisenä mukana tekemässä uusia korviksia!
Näistä vaaleanpunaisista tulee varmasti yhdet minun lempparikorviksistani. Nipsukin alkaa olla jo niin iso, ettei ole koko ajan korviksia repimässä, joten alan jo uskaltaa niitä käyttää.
Katja teki itselleen punaisista ja pinkeistä palloista korvikset. Näistä olisi ollut helppo tehdä vaikka joulupallon näköiset korviksetkin. Taidankin tehdä seuraavassa työpajassa sellaiset, jos työpaja järjestetään ennen joulua.
 Hieman jäin kaipaamaan nappikorvismahdollisuutta. Ehkä ensi kerralla?

Oletko sinä askarrellut itsellesi koruja koskaan?

 

LUE MYÖS:

MIKKi-KORVIA DISNEYN INSPIROIMASSA ASUSSA

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.