Hae
Colour Outside the Lines

kesän 2022 haavelista -toteutuiko kaikki?

Kirjoitin alkukesästä postauksen nimeltä kesän 2022 haavelista ja nyt päätin katsoa toteutuiko mun haaveet.

Haaveilen muutamasta pienestä kesäreissusta perheen kesken eri kokoonpanoilla. Listalla on ainakin junareissu Jyväskylään, jonne avautuu uusi lelukauppa kesällä, reissu serkkujen kanssa Tampereen Särkänniemeen ja pienin haaveilee matkasta Harri Hylje-laivalla. Mä myös haluan käydä päiväreissulla Nurmeksessa.

Ei käyty Jyväskylässä, Nurmeksessa eikä Särkänniemessä. Silja Linella kyllä risteilin kolmestikin, kun käytin jokaista lasta erikseen laivalla. Mulla meni suurin osa ajasta töissä tänä kesänä niin reissailu jäi vähän vähemmälle. 

Paljon ulkoilua, jalkapallon potkimista, piknikin kera rannalla oleilua, lähileikkipuistoihin tutustumista ja eläinpuistossa vierailuja.

Eläinpuistossa ollaan käyty neljästi (ostin kesäpassit) ja meillä oli myös kesäpassit Hoplopiin, joten käytiin sielläkin useamman kerran. Uimarannalla kävin kerran koko kesän aikana ja ihme kyllä myös heitin talviturkin. Nimittäin mä käyn järvessä uimassa ehkä noin viiden vuoden välein. Ehkä tätä voisi petrata ensi kesänä. Lapset ja Jani on kyllä uineet mökillä tosi paljon. 

Leikkipuistoissa käytiin muutamia kertaja, piknikiä ei olla tehty kuin olkkarin lattialle ja jalkapalloa on kyllä potkittu. 

Lapset haaveilee, että käydään koko perheellä Puijon tornissa.

Ei olla vielä käyty, mutta jos vaikka ensi viikolla saataisiin aikaiseksi. Mä oon käyttänyt lapsia Puijon tornissa joskus, mutta Jani ei ole tainnut sen huipulla käydä koskaan. 

Jäätelöt jäätelökioskilla, tuoreita mansikoita torilta ja kaikki muut ihanat hedelmät ja marjat. Haaveilen niin paljon kaikista ihanista kesäherkuista.

Jäätelökioskia on kyllä käytetty ahkerasti. Sellainen on tossa meidän lähikaupalla niin on kyllä syöty jäätelöä. Nuorimmainen söi tänä kesänä elämänsä ekan pehmiksen torilla (sitä ei saa tosta lähikaupan jäätelökioskista). Ollaan myös syöty paljon hedelmiä ja marjoja. 

Ja grillaamisesta! Toivon, että vietetään kunnon mökkijuhannus ja syödään kunnolla.

Oltiin mökillä juhannus ja syötiin grilliruokaa. Meillä oli siellä koko mun äiti ja iskä, mun pikkuveljet perheineen ja mun koko konkkaronkka (paitsi keskimmäinen oli äidillään). Eli oli sellainen ihana perinteinen juhannus.  

Toivon myös, että pysytään koko kesä terveenä ja en joudu olemaan töistä poissa yhtään päivää (koputtaa puuta!). Mä nimittäin olin joulun alla töistä poissa monta viikkoa, kun meillä jylläsi korona.

Yhtään saikkupäivää en pitänyt! Oli niin ihanaa olla taas töissä ja ikinä ekaa kertaa kesällä tuolla, kun yleensä meillä on vaan joulun alla se kauppa. Mutta sain olla terveenä ja ei tarvinnut olla poissa. Saatoin tehdä ehkä myös vähän ekstratunteja. 

Meillä oli Janin kanssa haaveena käydä asuntomessuilla, mutta nyt ne taitaa kyllä jäädä töiden alle. Ensi vuonna sitten!

Asuntomessut jäi tänä kesänä välistä, koska mulla oli töitä, mutta ens kesänä ehkä päästään taas messuilemaan. 

Kesän ehkä tärkein haave on, että saadaan elokuussa vietettyä meidän häät ja päästään häämatkalle kotimaahan. Toivon hartaasti, että ei tule sairastumisia tai mitään muuta, joka pilaisi meidän juhlasuunnitelmat.

Saatiin vietettyä häät, koska kukaan meistä ei ollut kipeänä. Muutamat vieraat joutui jäämään sairastumisen takia pois, mutta sellaistahan se on. Päästiin myös kaksin häämatkalle ja vietettiinkin ihanan rentouttava loma. 

Meillä on kesällä monet muutkin juhlat ja se on ihan parasta. Päästään reissaamaan juhlien pariin monta kertaa!

Vietettiin kesän 2022 aikana mun veljen lapsen ristiäisiä toukokuussa, mun tädin 70-vuotisjuhlia kesäkuussa ja mun pikkuserkun häitä heinäkuussa. Saatiin siis juhlia ihan koko kesä. 

Ja hei, saanko sanoa ääneen, että haaveilen, ettei tämä kesä ole ihan niin kuuma kuin viime kesä, koska se oli ihan tuskaa.

Muutamia hellejaksoja oli tänäkin kesänä enkä mä edelleenkään niistä nauttinut. Mua ei vaan ole tehty tuohon hulluun helteeseen. Onneksi tänä kesänä kuitenkin oli helpompaa kuin viime kesänä, kun meidän asuntokin oli koko kesän kuin sauna. Tänä kesänä saatiin aika kivasti pidettyä asunto kuitenkin suht viileänä. 

Sellaisia haaveita mulla oli kesän 2022 haavelistalla ja aika hyvin ne kyllä toteutui. Ei jäänyt montaa juttua tekemättä. Ja tärkeintä oli kuitenkin, että meillä kaikilla oli kiva kesä.

Millainen kesä sulla oli?

LUE MYÖS: 

kesä 2022 haavelista

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.