Hae
Colour Outside the Lines

Vivian synttäriviikko starttaa tänään!

Minun vauva täyttää tällä viikolla jo 2 vuotta. Tätä juhlistaakseni järjestän tällä viikolla blogissa, blogin Instagramissa sekä blogin Facebook-sivuilla useamman arvonnan ja jaan ainakin yhden alekoodin. 
Synttärit tuovat mukanaan myös blogiin juhlatunnelmaa reseptien, koristeiden ja juhla-asukuvien myötä, joita riittää pitkälle ensi viikkoon. Kannattaa pysyä siis kuulolla kaikissa kolmessa kanavassa, koska meillä on teille vaikka mitä kivaa luvassa! 
Kuva: Salla Klemettilä/Bella Photo
Kuva: Salla Klemettilä/Bella Photo
Vivia ei itse synttäreistä vielä mitään tajua, mutta luulenpa, että lahjapaketteja on kiva päästä aukaisemaan. Synttäriteema on valittu Vivian mieltymysten mukaan ja odotan jo innolla sitä intoa mikä hänellä tulee lauantaiaamuna olemaan, kun hän näkee koristeet. Tarkoitus on siis koristella perjantaina lasten mentyä nukkumaan.  
Kävimme viime kuussa yksillä 3-vuotissyntymäpäivillä ja siellä ainakin ilmapallot ilahduttivat Viviaa kovasti. Synttärikakku oli myös parasta. 
Kuva: Salla Klemettilä/Bella Photo
Kuva: Salla Klemettilä/Bella Photo
Olettehan muuten käyneet osallistumassa jo VIMMAn kangaskassin arvontaan Instagramissa ja Facebookissa? Arvonta suoritetaan huomenna eli tiistaina 25.9 eli vielä ehtii mukaan. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.