Hae
Colour Outside the Lines

Viikkokatsaus 23/15

Maanantaina käytiin tyttöjen kanssa puistossa kävelyllä. J:llä oli koko viikko iltavuoroa, joten olin sit koko viikon tyttöjen kanssa kolmestaan kotona. 

Tiistaina naksautin selkäni töissä jotenkin ja oonkin ollut tässä pari viikkoo ihan rampa. Kävely, istuminen ja makaaminen sattuu. Personal trainer kielsi salilla käymisen hetkeksi, mutta kävellä pitää vaikka se tekee kipeetä. J teki sit ruokaa, kun yritin etsiä hyvää asentoa sohvalla. 
Keskiviikkona tein mustikkapiirakkaa, koska teki mieli jotain hyvää. Jotenkin tää sokerintuska ei vaan helpota.

Torstaina Lissulla alko kaksipäiväinen leiri, jolla piirrettiin sarjakuvia. Juhannuksen jälkeen niistä on sitten näyttely Apajassa. Lissu oli ihan innoissaan, koska on aina tykänny piirtää ja onkin siinä aika hyvä. Leiri oli MLL:n järjestämä ja kävin sit viemässä Lissun jo aamulla sinne. Iloitsin myös, koska mahduin viime kesäisiin shortseihin. Käytiin B:n kanssa hakemassa Buzzador-paketti. Siitä enemmän myöhemmässä postauksessa. Illalla yritin vielä pakkailla vaatteita lauantaiseen Live Aid-konserttiin. 
      

                                         

Perjantaina minulla oli pääsykokeet tradenomi-linjalle. Siinä selitykseni tähän blogihiljaisuuteen. Luin pääsykokeisiin ja kärsin selkäkivuista. Yritän pitää postaustahdin kuitenkin nyt parempana vaikka selkä onkin edelleen tosi kipeä. Kokeet meni ihan ok. Olisi voinut mennä paljon paremminkin, mutta pitää vain toivoa parasta. Löysin myös vihdoinkin itselleni housut! Oon tosi surkee shoppailee housuja ja kuljenkin yleensä aina hameissa. Kauhee työ on mennä sovittamaan housuja ja tietää mitä kokoja ottaa koppiin. Ostin Cubukselta mustat stretch farkut ja ihme kyllä mahduin kokoon m. 


                                                  

Lauantaina vietettiin tyttöjen päivää Lissun ja minun serkun/Lissun kummitädin Jennin kanssa Live Aid-konsertissa. Siitä enemmän täällä

housut Cubus, pusero ja nahkatakki New Yorker,
neule Gina Tricot, laukku Longchamp

Sunnuntaina nautittiin pienen L:n ja Leevi-koiran seurasta. Pikkuserkukset tykkää toisistaan ja Lissu olikin vauvan kimpussa koko ajan -kun minä en ollut. Käytiin myös Ideaparkissa. Syötiin jossain pihvipaikassa. Ruoka oli yllättävän hyvää, mutta tytöt taisi tykätä enemmän jälkkärinä olleesta jäätelöbuffetista. Lissu sai myös kauan haluamansa cruiserin ja sen kanssa tarvittavat suojat sekä kypärän. 
                                           
                                        

Millainen viikko teillä oli? Tapahtuiko mitään jännää? 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.