Hae
Colour Outside the Lines

Viikkokatsaus 32/15

Maanantaina käytiin B:n kanssa hammaslääkärissä. Siitä, miten reipas B oli, voit lukea täältä. Käytiin myös illalla tarhan jälkeen kirpparilla. Tehtiin viikonloppuna hamahelmistä koruja ja B onkin pitänyt niitä ylpeänä kaulassa koko viikon. 

pusero H&M, hame Lindex
Takki Tommy Hilfiger, toppi Marimekko, hame Lindex            
Tiistaina vietettiin Lissun kanssa laatuaikaa kahdestaan ikkunashoppailemalla koulureppuja. Kyllä sieltä joitain alelöytöjä tarttui mukaankin. Reppua ei Matkuksesta löytynyt, joten turvauduttiin nettikauppojen valikoimiin. Onneksi sieltä löytyi enemmän kuin mieleinen reppu. Kirjoittelen repuista ja muista koulutavaroista enemmän, kunhan koulut torstaina alkaa. 
Toppi ja hame Seppälä, neule Kappahl kids,
laukku
 Longchamp (vaalea sivussa oleva laukku Mango), sandaalit Skopunkten 
                 

Keskiviikkona nähtiin pitkästä aikaa rakasta ystävää puistoilun merkeissä. Ilma oli mitä ihanin ja saatiinkin helposti vierähtämään aikaa puistossa. Ihanaa miten joidenkin ystävien kanssa juttu luistaa vaikka ei olisi nähnyt pitkään aikaan. Käytiin illalla B:n kanssa sitten vielä bussiretkellä kaupassa.

Torstaina vaihdettiin makkarissa järjestystä, koska hankittiin koulupöytää ja muuta sinne. Teen siitä oman postauksen, kunhan saadaan huone valmiiksi. 

Perjantaina B lähti mummilaan viikoksi. Paljon B odotti reissua, mummi asuu sen verran kaukana, ettei häntä nähdä kovin usein. Me vietettiin aikaa Lissun kanssa ja shoppailtiin olohuoneeseen uutta kivaa kirjahyllyn muodossa. Laitan siitäkin esittelyä, kunhan saan sen täytettyä silmää miellyttäväksi.

Pusero Lindex, sukkahousut, hame ja lenkkarit Citymarket,
 hattu
 kirpparilta
                    
Lauantaina oltiin vaan kotona ja Lissulla oli kaveri yökylässä. 

Sunnuntaina käytiin Katjan ja Lissun kanssa torikirppiksellä ja Matkuksessa shoppailemassa sillä aikaa, kun J oli töissä. Käytiin Picnicillä lounaalla ja nam, miten hyviä ne patongit onkaan. Lissu sai myös jäätelöä. Illalla käytiin Lissun ja J:n kanssa vielä leffassa katsomassa Pixels. Suosittelen, oli superhyvä!
                 

Mekko ja laukku Gina Tricot, kaulakoru BikBok,
kengät
 Skopunkten 
Neule Gina Tricot, housut  Cubus, laukku Ted Baker,
tennarit
 Vans, Lissun vaatteet kirpparilta,
 kengät
 Skopunkten
                   

Millainen viikko teillä oli? Joko olette palanneet lomilta arkirytmiin? 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.