Hae
Colour Outside the Lines

Keltainen kanapasta

Yksi minun kaikkien aikojen suosikkiruoista on kanapasta. Se on helppoa, edullista ja herkullista. Muistan, kun jäin teininä yksin kotiin viikonlopuksi ja piti tehdä itse ruokaa, se ruoka oli aina kanapastaa. Silloin pastaan meni vain hunajamarinoituja kanasuikaleita, normimakaronia ja ruokakermaa. Nykyään laitan pastan sekaan aina myös jotain kasviksia. Se on välillä ainut keino saada tällä hetkellä nirsoileva B syömään kasviksia.
Yleensä ostan valmiita suikaleita, koska ne ovat ruoanlaitossa paljon nopeampia. Nyt kuitenkin kaupasta oli loppunut kaikki muut hunajamarinoidut kanat paitsi minuuttipihvit. Eipä se mitään haitannut. Olimme taas minun vanhemmillani, kun tein ruokaa ja tuo 770g paketti oli aika hyvä. Ruokaa jäi vielä huomiselle pari annosta. Meitä oli syömässä kuusi ja ruokaa jäi ehkä kolme annosta. B söi pienemmän annoksen kuin aikuiset, joten sanoisin tästä reseptistä tulevan noin kymmenen annosta.

Kanapasta

770g broilerin minuuttipihvejä
500g (1pussi) Pirkka Farfalle-pastaa
200g pakastemaissia
6 palaa pakastettua pinaattia
250g (1pkt) Koskenlaskija paprika-juustoa
2dl ruokakermaa
ruukku tuoretta basilikaa
Laita pastavesi kiehumaan ja lisää pasta kiehuvaan veteen. Suikaloi kanapihvit. Paista suikaleita pannulla. Lisää pannulle pinaatti, maissi, koskenlaskija murennettuna ja sekoita. Kun juusto on sulanut, lisää ruokakerma.
Keitä pasta makusi mukaan al denteksi tai kypsäksi. Kaada pastasta vesi pois ja lisää kanakastike kattilaan. Sekoita. Suikaloi basilika saksilla kattilaan ja sekoita. Tarjoile ja nauti!
Pasta saa aivan ihanan värin hunajamarinadista. Tähän voi tottakai käyttää myös maustamatonta broileria, jos haluaa. Kerrankin muuten J ei lisännyt ruokaan suolaa, kun Koskenlaskija-juusto toi mukavasti makua pastaan.

Mitä teillä syödään tänään?

 

LUE MYÖS: 

LÄMMITTÄVÄ TOMAATTIKEITTO

PAAHDETTU MYSKIKURPITSAKEITTO

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.