Hae
Colour Outside the Lines

Suomenlinnassa vauvan kanssa

Oltiin J:n ja Nipsun kanssa kolmestaan kesälomareissulla kesäkuussa. Olimme lähdössä Tukholman risteilylle. Ennen sitä ehdimme hyvin käymään Suomenlinnassa, koska laiva lähti vasta viideltä.

En muista ikinä käyneeni Suomenlinnassa vaikka ollaan laivasta sitä ihailtu lukemattomia kertoja. Nipsu jaksoi ihmeen hyvin koko matkan ja hänestä oli tosi jännää päästä kulkemaan lautalla.

Katselimme lautalta laivaa, johon olimme illalla lähdössä ja hieman jännitti kuinka Nipsu jaksaisi koko päivän ennen sitä.

Meillä oli Suomenlinnassa tarkoituksena vain kiertää saarta, katsella maisemia ja pelata Pokemonia. Emme käyneet ollenkaan museoissa, koska vauva ei niistä ehkä olisi välittänyt. Minulla oli rintareppu rattaiden lisäksi varmuuden vuoksi mukana ja käytinkin sitä jo lautalla.

Onneksi otin Nipsulle vaihtovaatteita mukaan, koska hänhän sotki ne päivän aikana ja niitä tarvittiin. Poispäin mennessä Nipsu nukkui rintarepussa. Siinä on aina paljon kivempi nukkua kuin vaunuissa.

 

Suomenlinna oli kaunis ja sinne täytyy kyllä lähteä joskus ihan ajan kanssa. Paikan päällä olisi ollut monta kiinnostavaa museota ja nähtävyyttä, joita olisin mielelläni tutkinut pidempään.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.