Hae
Colour Outside the Lines

Kasvatusongelmia

Kuten olen jo aiemmin kertonut, tytöt nukkuu samassa makuuhuoneessa, joka on hyllyllä jaettu kahtia. No, tämä tuo omat haasteensa jokapäiväiseen elämään. Tai oikeastaan aamuiseen. 

B:llä on jostain syystä mieleenpinttymä jäädä sänkyyn kuin vauvat inisemään ja odottamaan, että joku tulee sieltä hakemaan. Ja sehän sitten tietenkin herättää sitten Lissun, joka on joka aamu kärttyinen, koska ei saa nukkua rauhassa. 
                                      

On yritetty keskustella B:n kanssa asiasta ja joka kerta nukkumaan mennessä asiasta muistutetaan, että pitää tulla sanomaan, kun on herännyt ja mennä pissille, mutta siltikin tyttö vaan jää sänkyyn vänisemään. Tänäkin aamuna huuteli, että pissittää eikä tullut vessaan ennen kuin käskettiin.   
On myös yritetty rankaista siitä, että on tuhma, kun ei anna Lissun nukkua, ottamalla lempilelut pois ja kertonut, että ne saa takaisin vasta, kun osaa aamuisin tulla kertomaan heränneensä. Tämäkään ei tunnu tehoavan, koska tytöllä ei vielä ole kovin paljon pitkäjänteisyyttä leikkiä yhdellä lelulla, joten hän alkaa leikkiä vain jollain muulla. 

Onko kellään muulla ollut vastaavaa ongelmaa? Jos on, kuinka siitä selvisitte? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.