Hae
Colour Outside the Lines

Viime viikkojen kaaos alkaa helpottaa

Meillä on ollut todella hektiset pari viikkoa. On ollut taaperolla korkeaa kuumetta ja lievää vatsatautia, vapun ja äitienpäivän juhlintaa, konmaritusta ja nyt viimeisimpänä teini joutui sairaalaan tarkkailuun selittämättömän vatsakivun vuoksi. 
Aloitetaan nyt vaikka siitä taaperon kuumeesta. Ennen vappua Vivialla nousi korkea kuume, jota kesti 4 päivää. Mietin jo onko hänellä enterorokko, koska kuumeen mukana nousi suun ympärille pientä näppyä ja syöminen ei oikein onnistunut. Näppylät kuitenkin hävisivät aika nopeaan kuumeen mukana eikä niistä muodostunut rakkuloita kuten enterorokossa. Näppyjä ei myöskään ollut muualla kuin suun ympärillä. Syömättömyyskin tuntui olevan vain kuumeen tuomaa huonovointisuutta. Pillimehut onneksi menivät alas, joten nesteytys pysyi kunnossa. 
Tällaista söheröä nousi huulien ympärille, mutta punoitus hävisi nopeasti eikä näppyläistä muodostunut rakkuloita.
Tällaista söheröä nousi huulien ympärille, mutta punoitus hävisi nopeasti eikä näppyläistä muodostunut rakkuloita.
Meillä meinasi siis mennä vapun juhlinta kokonaan ohi tämän takia, koska ajattelimme enterorokon eristävän meidät kotiin. Saimme kuitenkin onneksi lähdettyä vanhempieni luo vapun viettoon. Pikkuveljeni puolisoineen olivat nimittäin siellä myös. Toisella veljelläni on Viviaa neljä kuukautta vanhempi poika ja taaperoilla olikin kivaa keskenään. 
Kävimme vapputorilla, ostimme lapsille huimasti iloa tuottaneet vappupallot ja grillasimme. Pitkästä aikaa Vivia nukkui todella pitkät päiväunet ja sain luettua loppuun jännittävän kirjan. Kävimme myös päiväkävelyllä etsimässä sorsia, mutta sorsille tarkoitettu vaalea leipä meni kotimatkalla Bean suuhun, koska sorsat olivat piilossa. 
Vapun jälkeen olemme muun muassa nauttineet ihanasta ilmasta, katsottu lätkää (tai no Jani on katsonut, meitä tyttöjä se ei oikein kiinnosta) ja grillanneet. Äitienpäivänä sain lapsilta ihania lahjoja ja sain nukkua pitkään kuten toivoin. Edellisilta meni euroviisuja jännätessä vaikka eihän tuo Suomen huono viisusijoitus tullut kenellekään varmaan yllätyksenä. Voittaja oli varmaan aika mielipiteitä jakava, itse en siitä kovinkaan paljon tykännyt. 
Kävin myös ekaa kertaa pitkästä aikaa mammatreffeillä. Ihana oli nähdä ystävää ja hänen pienokaistaan. Oli myös kiva oikeasti nähdä toista äitiä, joka painii suunnilleen saman ikäisen lapsen kasvatuksen kanssa ja huomata, ettei olekaan ainut, jonka lapsi toilailee. 
Äitienpäivän jälkeinen viikko onkin kulunut paikallisessa sairaalassa teinin kanssa, jolla ensin epäiltiin umpisuolen tulehdusta, mutta syyksi on nyt paljastumassa ihan muu. Instagramin storyn puolella olenkin jakanut meidän sairaala-arjesta palasia. Tänään teinin luona vieraili muun muassa sairaalapellet, jotka rakastuivat rusettisandaaleihini.
Pakko muuten sanoa, aika puuduttavaa tämä kaikki päivät sairaalassa istuskelu ja odottelu. Olen käynyt kotona vain syömässä ja nukkumassa. Uni on joka ilta tullut heti pään osuessa tyynyyn. Tänään toivottavasti pääsemme kotiin. 
Tässäpä siis muutama viikko tiivistettynä. Yritän päästä takaisin postausrytmiin, kun tämä hullunmylly vähän laantuu. Tällä viikolla olisi tarkoitus vielä julkaista ainakin muutama ihana yhteistyöjuttu, yksi arvonta Instagramiin ja ehkä yhdet asukuvat. Vähän jänskättää noiden asukuvien julkaiseminen, mutta onneksi oli ihana kuvaaja kameran takana niin osasin edes vähän rentoutua. 

Onko sää suosinut teidän paikkakunnallanne?

Ja millainen äitienpäivä juuri sinulla oli?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.