Hae
Colour Outside the Lines

Viikkokatsaus 35/15

Maanantaina vein J:lle aamiasta sänkyyn. Oltiin pitkästä aikaa kahdestaan aamupäivä kotona keskenämme ja kateltiin vaan leffaa sängyssä ja nautittiin hiljaisuudesta.  Kävin hakemassa postista Happy Heels by Salla-blogin blogiarvonnassa voittamani paketin.  Paketista löytyi vaikka mitä ihanaa. Tein myös ensimmäistä kertaa elämässäni kaalikääryleitä. Ihmeen hyvin ne onnistui ja jopa Lissu, joka on hieman nirso ruoan suhteen, sanoi niiden olevan parhaita kaalikääryleitä, joita on koskaan syönyt. 

                     

Tiistaina oli J:n ja minun vuosipäivä. Siitä omaa tektiä täällä. Tein meille herkkupäivällistä. 
                     
                     

Keskiviikkona nauroin Lissulle, joka teki Haadeksen kanssa läksyjä. Haades meinasi maistella koulukirjojakin. Siinäpä olisikin ollut opettajalle selittämistä, kun pupu olisi syönyt kotiläksyt.

Torstaina kävin Tokmannin avajaisissa hakemassa ilmaisen ämpärin, joka oli täynnä ilmaista krääsää. Avajaisissa oli yllättävän vähän porukkaa. Kuulemma yleensä ämpärit loppuu ensimmäisen tunnin aikana. Olin itse siellä kaksi tuntia avaamisen jälkeen ja ämpäreitä oli vielä vaikka millä mitalla. Käytiin myös mummilassa leikkimässä ja Lissu kävi cheer-harkoissa. 
                        

                       

Perjantaina vaihdoin järjestystä parvekkeella. Meidän parveke on tosi kapea ja ahdas. Ärsyttävää, kun yrität sitä jollain lailla sisustaa. Illalla tytöt katsoi televisiota kerrankin sovussa samalla sohvalla.
                       

Lauantaina haettiin Singer, joka oli nettikirpparin lahjoitetaan palstalla. J sai uuden projektin, josta tulen kirjoittamaan tänne, kun se etenee. Ensimmäinen projektin osa on täällä.  

Sunnuntaina testattiin Lissun kanssa vihdoinkin Nintendoa. Ihan kuin olisi ollut lapsi taas. 
                       

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.