Hae
Colour Outside the Lines

Mitkä olivat maaliskuun luetuimmat postaukset?

Julkaisin viime kuussa 33 postausta. Maaliskuussa blogia luettiin melkein tuplasti enemmän kuin tammikuussa, joka yllätti minut täysin! No, toisaalta tämä selittyisi silläkin, että tammikuussa tuli postauksia ulos paljon vähemmän, mutta selvästi postausten aiheetkin kiinnostivat.

Mitkä sitten olivat maaliskuun luetuimmat postaukset?

Mitä meillä syödään usein? 

Koko kuukauden luetuin postaus oli oikeasti helmikuulta. Selvästi ruokapostauksille on tarvetta ja niitä aionkin alkaa tehdä enemmän. Mulla on vähän sellainen huono tapa, että unohdan kuvata ruoan ennen kuin syön sen enkä siksi usein jaa reseptejä. Yritän tehdä tähän kuitenkin muutoksen.

Paljonko me käytettiin rahaa hiihtolomareissuun 6-vuotiaan kanssa? 

Me oltiin viiden päivän hiihtolomareissulla kotimaassa ja Tukholman risteilyllä 6-vuotiaan kanssa. Kirjoitin tästä postauksen, jossa avasin jokaista senttiä myöten meidän budjetin. Oon saanut aika paljon kauhistelua aikaiseksi tällä budjetilla, mutta laskekaapa joskus huviksenne reissussa joka ikinen karkkipussi ja muu mitä ostatte ja saatatte oikeasti yllättyä miten yllättävän paljon rahaa kaikkeen kuluu. Jos et oo vielä lukenut tätä postausta, suosittelen kurkkaamaan.

Silja Serenaden kahden hengen promenadehytti

Viime kuussa lukijoita kiinnosta Silja Linen Deluxe-hytti, nyt taas promenadehytti. Matkailupostaukset on yksi niistä mitä mä tykkään tosi paljon kirjoittaa ja selvästi niille on omat lukijansa. Näitä siis tulossa kevään ja kesän aikana hurjasti lisää!

Tukholman risteily 17-vuotiaan kanssa 

Kävin viime kesänä jokaisen meidän kolmen lapsen kanssa kahdestaan Tukholman risteilyllä. Viime vuonna ei ollut energiaa purkaa näitä postauksiksi, mutta nyt mä oon päättänyt kirjoittaa jokaisesta matkasta erikseen. Meidän lapset oli viime vuonna 5-, 10- ja 17-vuotiaita, joten jokainen matka oli vähän erilainen.

Mikä arkiruoka maistui lapsille parhaiten viime viikolla? 

Yllätys, yllätys -ruokapostaus nousi viidenneksi luetuimmaksi. Kurkkaa meidän hiihtolomaa edeltävän viikon ruokalista tästä postauksesta.

Selvästi tykätyimpiä maaliskuun postauksia olivat matkailu- ja ruoka-aiheiset postaukset. Näitä siis luvassa paljon lisää myös huhtikuussa.

Onko sulla jotain toiveita mistä kirjoittaisin?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MEIDÄN ARKEA, ARKIRUOKIA JA MATKOJA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLE @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Nappaa 5€ Timma koodi omaa hetkeä varten

Näin katsot Marvel-elokuvat ja sarjat tapahtumajärjestyksessä

Junibacken taaperon kanssa vs eskarilaisen kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *