Hae
Colour Outside the Lines

Uusittu Original Sokos Hotel Kimmel

*PR-matka Original Sokos Hotel Kimmel, Visit Karelia ja Visit Joensuu

Pääsin syyskuussa mukaan pr-matkalle, jonka kohteensa oli uusittu Original Sokos Hotel Kimmel Joensuussa.

Hotellilla on pitkät perinteet Joensuussa.

Me ajetaan hotellin ohi joka kerta, kun mennään Joensuuhun Janin äidin luo eli useamman kerran vuodessa ja monesti ollaan mietitty, että voitaisiin ehkä mennä kahdestaan hotelliin yöksi, kun lapset on mummilassa. Ei olla tätä kuitenkaan toteutettu ikinä eli en tiennyt yhtään millainen hotelli on kyseessä. Kerran olen käynyt hotellin alakerroksessa häämessuilla, mutta siinä en nähnyt esimerkiksi huoneita ollenkaan.

Ja kylläpä muuten yllätyin hotelliin päästessäni.

Kimmel on uusittu täysin ja kellarikerroksesta osa ei vielä ole käytössä. Sinne on tulossa täysin uudet saunatilat, joiden näkemistä odotan kovasti.

Hotellissa on erilaisia huoneita jokaisen matkailijan tarpeisiin. Jo eteisaula, jossa hotelliin kirjaudutaan sisään, on pysäyttävän upea! Pääsin matkan aikana tutustumaan kokoustiloihin, erilaisiin huoneisiin sekä hotellin upeaan ravintolaan niin illallisen kuin aamiaisen merkeissä. Oli muuten superhyvin huomioitu kaikki allergiat ja minäkin gluteenittomana, laktoosittomana ja kala- sekä äyriäisallergisena sain herkullista syötävää.

Mä majoituin Standard Twin-huoneessa, joka oli ihanan rauhallisesti sisustettu.

Mullehan oli siis täysin luksusta olla yksin, ilman lapsia, reissussa ja sitten kun sain vielä niin ihanan huoneen ihan itselleni, niin olin ihan superonnellinen!

Ainut miinus oli, että ainakin mun huoneen oven eristys oli aika huono (josta jätettiin kaikki palautetta), koska käytävältä kuului kaikki äänet huoneeseen. Toisista huoneista ei kyllä kuulunut mitään. Tähän tuli kyllä myöhemmin varmasti korjaus, koska mun mieshän on akustiikkasuunnittelija ja tiedän hänen käyneen hotellilla mittailemassa jotain äänimelua mun käynnin jälkeen.

Ja tiedättekö miten huippua oli, että mehän oltiin ihan ekat, jotka nukkui niissä uusissa hotellisängyissä! Oltiin nimittäin hotellissa just sinä viikonloppuna, kun se aukesi kaikille muillekin vieraille remontin jälkeen.

Huoneessa oli myös superkaunis kylpyhuone. Rakastuin myös huoneen ”eteisessä” olevaan laattalattiaan ja mietinkin jo, että jos joskus saadaan oma asunto, niin haluan kyllä myös kuviolaatat.

Hotellin sisustuksessa oli huomioitu tosi paljon karjalaista luontoa ja osaksi oli myös käytetty paikallisia toimijoita materiaalien hankinnassa.

Esimerkiksi isossa kokoustilassa oli kuvattu metsää. Me siellä metsän keskellä sitten aamulla joogattiin! Kokoustilat oli suunniteltu niin, että niissä voi vaikka pitää autonäyttelyn ja ovista mahtuikin isokin auto sisälle.

Voin niin kuvitella. että tuolla tullaan pitämään isoja tapahtumia, kun tämä maailma tästä taas vähän avautuu.

Kimmel oli ihana kokemus ja me varmasti tullaan yöpymään siellä niin kahdestaan Janin kanssa kuin lastenkin kanssa tulevaisuudessa. Hotelli on kivasti juna-asemaa vastapäätä eli kauempaakin tullessa sinne on helppo suunnistaa ja keskustaan kävelee kymmenessä minuutissa.

Oletko sinä yöpynyt kimmelissä?

 

LUE MYÖS: 

Joensuun taitokortteli

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.