Hae
Colour Outside the Lines

Viikkokatsaus 16/15

Maanantaina tehtiin pizzaa. Meillä oli pakastimessa Rilla-pizzawrappeja ja tehtiin sit pizzaa siitä mitä kaapista löyty. Jostain syystä teki kauheesti mieli chiliä vaikka en ees pysty kunnolla syömään mitään tulista. No loppujen lopuks jouduin sit valmiista pizzasta kaapimaan puolet chileistä pois. 
 
Osallistuin #oikeanainen-haasteeseen. Tsekkaa se täältä ja osallistu sinäkin! 
                     

Tiistaina sitten tehtiin tortilloja. Tein myös tajuttoman hyvää guacamole, sen reseptin lupaan postata myöhemmin. 
                                   

Keskiviikkona käytiin iltakävelyllä ja ihan meidän lähellä nähtiin sorsia! Ne oli tosi kesyjä, antovat kävellä ihan viereen asti.

Torstaina kävin illan töissä ja testasin vihdoin kirpparilta löydettyä Marimekon mekkoa. Se on kyl aika tiukka, mutta takin ja ison huivin kanssa meni ihan kivasti. Torstaina tuli kotiin myös sykemittari. Oonkin siivonnu ja muuta jo sen kanssa. Ens viikolla pitää lähtee testaa sitä lenkille. 


Perjantaina naureskelin Ariel-tukalle. Mulla siis on tosi paha pyörre tossa edessä ja kuivasin hiukset ja tadaa! No tulipahan testattua, että on mahdollista saada Arielin kampaus…

Lauantaina meillä kävikin vieraita. J halusi leipoa jotain ja vieraille tarjoiltiin sitten vaahterasiirappi-cashewpähkinäbrownieseja kermavaahdon kanssa. Laitan siitäkin oman postauksen joku päivä. Illalla sitten hassuteltiin tyttöjen kanssa, leikittiin Brion junaradalla ja katottiin Simpsoneita. 

                                    

Sunnuntai meni siivoillessa ja illalla käytiin jäähallilla katsomassa madagasgar-jääshow. Oli kyllä tosi hyvä ja molemmat lapset tuntu tykkäävän. 
   


Mitä teidän viikkoon kuului?

4 kommenttia

  1. titti // tittin elämää kirjoitti:

    Herkullisia ruokia! Ja kivanoloinen viikko. Kiireellä meni meidän viikko ja viikonloppu. Väsyttää 😀

  2. Susanna kirjoitti:

    Viikko oli kyllä meilläkin aika kiireinen. Tällä viikolla minulla on loma, joten saan vähän lepäillä tätä väsymystä pois.

  3. Sallaoona kirjoitti:

    ihana toppi toi valkoinen tossa melko ensimmäisissä kuvissa! ja näin raskaana ei pitäisi kattoa tälläsiä herkkuruokakuvia=D

  4. Susanna kirjoitti:

    Kiitos. Se on H&M:n Coachella-mallistosta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *