Hae
Colour Outside the Lines

10 arkista kuvaa viime kuukausilta

Täällä blogin puolella on ollut viime kuukaudet aika hiljaista, koska tein loka-joulukuun hullun lailla töitä. Nyt arkeen ollaan kuitenkin palattu ja oikeastaan meillä alkaa tänään uudenlainen arki, kun palasin vuoden tauon jälkeen opintojen pariin. Viime vuonnahan olin työttömänä sekä kevään että syksyn eli olin aika paljon kotona. Elämä on kuitenkin arkista vaikka arki muuttuukin hieman.

Otin loka-joulukuun aikana tosi vähän kuviakaan, koska tein niin paljon töitä, mutta tässä tulee 10 arkista kuvaa viime kuukausilta.

1. vessaselfie kipeänä

Oltiin joulukuussa kipeänä nuorimman kanssa. Eka hän oli kipeänä viikon ja sen jälkeen minä sairastin viikon. Mulla oli ääni ihan kummallinen vielä monta viikkoa tän jälkeen. Otin influenssarokotteen, mutta en sitten tiedä oliko mulla kuitenkin influenssa hieman miedompana versiona. Melkein hävettää julkaista tämä kuva, kun tuo vessan peilitaso näyttää niin likaiselta, mutta ei sitä kipeänä jaksanut siivota ja arki on välillä vähän sotkuista.

2. kirppikseltä löytyneet legot

Löysin marraskuussa kirppikseltä kaksi isoa Lego Friends-settiä todella edullisesti. Isompi maksoi 15€ ja pienempi 12€. Näiden alkuperäinen hinta on ollut yhteensä melkein 200€ eli oli tosi hyvä löytö.

Näitä lapset sitten kokosivatkin monta iltaa ja leikkivät vielä useamman. Mä myös iloitsin tuosta silloin vielä tulossa olevasta Firefly Lanen uudesta kaudesta (oli hyvä, suosittelen!).

3&4. Treffi-ilta

Käytiin Janin kanssa joulukuussa juhlimassa Janin synttäreitä treffien muodossa. Saatiin kesällä häälahjaksi lahjakortti Viikinkiravintola Haraldiin ja käytiin tuhlaamassa se pois.

Käytiin myös samalla katsomassa uusin Marvel-leffa eli Black Panther. Oli oikein viihdyttävä, mutta itse tykkään esimerkiksi Guardians of the Galaxy ja Thor-leffoista enemmän. Kaikissa Marvel-leffoissa on vähän erilainen fiilis ja jotenkin tuo Black Pantherin viba ei vaan iske muhun niin lujaa kuin vaikka se Thor. Jos muuten on vielä katsomatta Thor- Love and Thunder niin tsekkaa se Disney+ suoratoistosta!

5. Elf on the shelf eli kepposteleva tonttu

Ostettiin viime tai toissa vuonna tää kepposteleva tonttu ja lapset rakastaa joulukuussa nähdä aamuisin mihin se on mennyt. Ainut tietysti on se, että joka ikinen ilta se pitäisi muistaa laittaa jonnekin.

Otin aika monesta meidän tontun tekemisestä kuvan, joten voisin vaikka ensi joulun alla tehdä jonkun koosteen näistä kepposista.

6. puhtaat lakanat

Saatiin häälahjaksi nämä Marimekon lakanat ja otettiin ne ekaa kertaa joulun alla käyttöön. Meillä on siis neljät Marimekon pussilakanat Janin kanssa käytössä niin ei oltu vielä näitä kertaakaan laitettu meidän sänkyyn.

Haluaisin jonkun päiväpeiton, jolla makkari näyttäisi siistimmältä päivisin, mutta meillä ei ole oikein sille sitten muuten paikkaa. Koska kuka oikeasti jaksaa pedata sen pedin joka ikinen päivä? 

7. Museokäynti

Meidän nuorimmaisella oli joulukuun lopussa 6-vuotisneuvolakäynti, koska jouduttiin siirtämään aikaa sairastelujen vuoksi. Koska hän sai neuvolassa rokotteen, oltiin luvattu sen jälkeen jotain kivaa minkä hän saisi itse päättää.

Hän halusi käydä eläinkaupassa katsomassa kameleonttia, ravintolassa syömässä ja Kuopion museossa. Tämähän kävi meille oikein hyvin, kun Jani ei ollut vielä museossa käynytkään sen remontin jälkeen.

 

8. kauppareissu

Mikä olisi enemmän arkista kuin kaupassa käynti? Välttelin kauppareissuja aika paljon töissä ollessani ja hyödynnettiin esimerkiksi ruoan kotiinkuljetusta Citymarketista.

Nyt kotona ollessani kuitenkin oon pyrkinyt käymään itse kaupassa. Kävin Cittarin euron päivillä, kun ne oli viimeksi ja ollaan vaan täydennetty maitoa ja leipää sen jälkeen. Nyt mulla on projektina käydä mahdollisimman vähän kaupassa, että saataisiin syötyä tyhjäksi sekä pakastimet että kuivakaapit.

9. VEssaselfie kaupassa

Onneksi kaupoissa on vessat (ainakin melkein kaikissa), koska kesken kauppareissun voi vaikka vatsanvääntö yllättää.

Mulla on siis todella helposti ärtyvä suoli ja mä olin edellispäivänä syönyt jotain mikä ei selvästikään käynyt mun vatsalle. Seuraavana aamuna sitten kaupassa se alkoi tuntua ja jouduin jättämään kärryn kassan läheisyyteen, että pääsin välissä vessaan.

Ja hei entisenä ruokakaupan kassan myyjänä voin kertoa, ettei siinä ole mitään hävettävää, jos joudut pyytämään, että kassa vahtii ostoksia hetken. 

10. melkein pään kokoinen jäätelö

Lomailtiin nuorimman kanssa tammikuun eka viikko, kun eskari ei vielä alkanut. Käytiin Hoplopissa, uimassa ja tehtiin kaikkea kivaa yhdessä, kun muut oli koulussa ja töissä.

Yhtenä päivänä mentiin bussilla ruokakauppaan. Ennen kauppaan menoa mä tilasin itselleni kaakaon ja lapselle jäätelöannoksen, jonka en odottanut olevan ihan noin iso. Onneksi Jani oli tulossa hakemaan meitä kaupasta ja söi tuon jätskin loppuun.

Sellaiset 10 arkista kuvaa tällä kertaa. Tämähän olikin itse asiassa ihan kiva tapa jakaa kuvia ja tapahtumia, joista ei ole sen enempää sanottavaa.

Mikä on ollut joku kiva juttu sun arjessa viime aikoina?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MEIDÄN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNARIITAKANGAS JOSSA JAAN FIILIKSIÄ ARJESTA REAALIAJASSA

LUE MYÖS: 

MUN LEMPPARI RIPSIVÄRI

NAPPAA TIMMA KOODI OMAA HETKEÄ VARTEN

IHANA, RAKAS 6-VUOTIAS 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *