Hae
Colour Outside the Lines

En ole kesäihminen, mutta odotan kesää

Mä en oo yhtään kesäihminen. Oikeastaan vihaan sitä, kun on kuuma ja aurinko paistaa kirkkaasti eikä näe mitään.

Mulle tulee herkästi kuumalla huono olo ja auringonpaiste laukaisee migreenin. Mun iho myös palaa noin viidessä minuutissa eli en senkään takia tykkää olla auringossa. Jos on tosi lämmin, hikoan herkästi ja tuntuu, että on tuskaisen kuuma.

Silti odotan tätä kesää tosi paljon. Meillä on tiedossa pari kivaa kesäreissua ja oon lasten kanssa paljon keskenäni, kun Jani on töissä. Oon miettinyt meille jo monia kivoja kesäjuttuja, joita voidaan päivien aikana puuhata.

Mä myös ootan sitä lasten riemua, kun ollaan rannalla tai käydään jäätelökioskilla. Ja sitä, että voi oikeasti kulkea ulkona vähissä vaatteissa eikä tarvitse tapella ulkovaatteiden pukemisesta. Kun voi vaan laittaa hatun päähän, kengät jalkaan ja juosta ulos. Ihan parasta!

Ollaan myös lasten kanssa juteltu, että ostetaan potkulaudat ja käydään niillä sitten lenkillä. Vivia odottaa kuumia kesäpäiviä ja sitä, kun isi virittelee parvekkeelle uima-altaan.

Mä odotan niin paljon tuoreita, torilta ostettavia marjoja ja kasviksia. Aion tänä kesänä ottaa kaiken ilon irti tuoreista kasviksista, hedelmistä ja marjoista. Oon myös harkinnut parvekkeelle amppelimansikan ostamista. Meillä on vaan hankala, kun sitä ei oikein saa mihinkään roikkumaan.

Mutta kaikista eniten mä odotan vaan ylipäätään kesää. Ei tarvitse olla kesäihminen, että ymmärtää kesällä vaan kaiken olevan rennompaa.

Voi vaan istua parvekkeella syömässä jäätelöä ja nauttia elämästä.

Ootko sä kesäihminen?

LUE MYÖS:

TÄLTÄ MINÄ NÄYTÄN JA SE ON OKEI

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.