Hae
Colour Outside the Lines

DIY teekranssi ja neljä muuta blogin suosituinta postausta

Mua aina yllättää nämä blogin 5 suosituinta postausta kautta aikojen, koska jotenkin sinne on noussut postauksia, joiden en odottanut olevan niin suosittuja.

Jos haluat mennä lukemaan alkuperäisiä postauksia, klikkaa postauksen otsikkoa ja se ohjaa sinut alkuperäiseen tekstiin. 1. ASKARTELE YSTÄVÄLLE DIY TEEKRANSSI

Tämän suosio yllättää joka kerta, mutta toisaalta taas tämä on niin helppo ja ihana lahja ihan mihin vaan juhlaan, ettei ole ihmekään, että tämä kiinnostaa. 

Tämän teekranssin valmistamiseen ei mene kuin hetki ja siitä saa teepusseja vaihtamalla aina eri näköisen. Tämä on helppo viedä lahjaksi ystävälle, päiväkodin aikuiselle, opettajalle tai vaikka omalle äidille ja se ilahduttaa ihan varmasti jokaista. 

Itse vein joskus vuosia sitten tällaisen lapsen kuoron vetäjälle ja hän kiitti siitä joka kerta näkiessämme. Teekranssi ilahdutti häntä kuulemma joka kerta, kun hän näki sen ja se olikin heidän keittiön seinällään paraatipaikalla. 

DIY teekranssi

2. 21 random kysymystä teinille

Tämä on jotenkin yllättävä, koska tämä postaus on tehty teinin kanssa vuosia sitten ja silti tätä luetaan melkein päivittäin. Hassua miten jotkin postaukset nousevat suosikeiksi vaikka ei sitä osaisikaan itse odottaa. 


3. UUNISSA KUIVATUT OMENALASTUT

Uunissa kuivatut omenalastut nousee aina näin syksyisin luetuimpien joukkoon, eikä ihme. Omenoita kun tulee monella ihan hirveästi jo omista puista ja monesti mietitään mitä niillä voisi tehdä. Mulla on suunnitelmissa tehdä tänä syksynä myös omenapiirakkaresepti, katsotaan nouseeko se samanlaiseksi kestosuosikiksi. 4.NÄIN KATSOT MARVEL-ELOKUVAT JA SARJAT TAPAHTUMAJÄRJESTYKSESSÄ

Tästä postauksesta en todellakaan odottanut tällaista kestosuosikkia vaikka käytinkin sen kirjoittamiseen monta päivää. Marvel-elokuvat ja sarjat taitavat kuitenkin olla niin hyvin tällä hetkellä pinnalla (eikä suotta!), että aihetta googletetaan usein. 

Jos mietit missä järjestyksessä Marvel-elokuvia ja sarjoja kannattaisi katsoa, kurkkaa tämä listaus! 5.MATALA FERRITIINI JA SEN TUOMAT OIREET

Matala ferritiini on joidenkin mielestä vain trendisairaus, joka on olemassa siksi, että muillakin on se. Matala ferritiini eli alhaiset rautavarastot on kuitenkin oikeasti ihan varteenotettava sairaus, jolla on isot vaikutukset kehoon ja siitä voi kärsiä niin lapsi kuin aikuinenkin. Jokaisella oireet voi olla hyvinkin erilaiset. 

 

Oliko joku näistä postauksista sun suosikki? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MEIDÄN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *