Hae
Colour Outside the Lines

We’re not broken, just bent and we can learn to love again

Torstain ootd. Neule, farkut ja huivi Gina Tricot, tennarit Lacoste.

Vein autoo huoltoon ennen töitä, mut eihän ne ees korjannu sitä! Siis tyhmyrit ei ees tarkista mikä siinä on rikki. Onneks on iskä. Se soitti perään ja vähä kovisteli, nii kai ne nyt sit tällä viikolla sen korjaa. 
Kävelin sit töihin siitä korjaamolta ja mietin matkalla, et vois oikeesti vaan ostaa bussikortin. Käveleminen on kivaa. Voin tietty ehkä olla eri mieltä keskellä talvee. 

Lauantaina käytiin sit porukoiden kaa leffassa kattoo Lentsikat. Ihan ok elokuva, mut Autotkaa ei oikein sytyttäny ja toi oli aika lailla samanlainen nii ei mikään elämää järisyttävä elokuva. 

Lauantain ootd. Mekko, huivi ja takki H&M, kengät BikBok.

Käytiin Memphisissä syömässä leffan jälkeen. Mentiin Lissun kaa jossain vaiheessa vessaan ja käveltiin sellasen pöydän ohi, jossa oli pariskunta selvästiki treffeillä. Huomasin et se mies huomas meidät jo kauempaa ja sen silmät kulki alhaalta ylöspäin ja kun se pääs naaman kohdalle, nii se hymyili mulle just silleen hyväksyvään sävyyn. No sit ku tultiin takas, sen miehen treffiseuralainen katto mua tosi murhaavasti. Se tilanne oli jotenki niin koominen. Niiden treffit ei tainnu mennä kovin hyvin. 

Lihaton lokakuu edelleen menossa eli söin sit halloumileivän. Muut veti vaan pihvejä. Muuten ei oo ollu mitään ongelmaa, mut siellä ravintolassa teki niin mieli pihviä. 1.11 meen kyllä pihville! 
Oli kaiken kaikkiaan aika kiva viikonloppu. 
-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.